well, va fi rezolvat ceva mai rapid, newsletterul va avea de luni acelasi url: http://www.altex.ro/newsletter_altex
well, va fi rezolvat ceva mai rapid, newsletterul va avea de luni acelasi url: http://www.altex.ro/newsletter_altex
Am colegi vrednici, Newsletter Altex | ALTEX is up&running
O idee buna ar fi sa-i schimbati numele in ceva gen Promotiile Saptamanii / Zilei etc.
P.S. Se incarca foarte greu si nu 100%, lipesc imagini.
PS: se incarca instant si nu lipseste nimic![]()
Acum e totul ok, probabil se lucra la newsletter mai devreme.
Pentru ca in curand intra in vigoare clasele de afiliati si vor fi diferentieri majore, incurajam afiliatii cu un volum de minim 1.000 lei lunar ( indiferent in ce retea/program de afiliere actioneaza in acest moment ) sa ne contacteze pentru beneficii suplimentareAstept emailurile dvs la afiliere@altex.ro cu o scurta descriere a activitatii voastre.
Later: am adaugat bannere oferte speciale dedicate ultrabookurilor
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 22nd August 2013 la 10:36.
Prima problema este ca nisele ce merg bine in alte retele de afiliere nu merg asa de bine la Altex, deci degeaba fac eu peste suma respectiva in alta retea daca nu am aceeasi rata de conversie in Altex. Cred ca e irelevanta suma, mai bine luati in calcul potentialul afiliatului de a vinde produsele Altex. just my 2 cents...
Lensflare: in afara de rata de conversie, ai luat in calcul procentul de comisioane respinse? acuratetea statisticilor? transparenta statusului la orice comision? numarul de comisioane pierdute prin lipsa referral ului? Si ar mai fi cateva detalii...
Ai citit cu atentie ce am scris? spune mi ce ai nevoie ca sa egalezi performanta in programul meu.
Nu cred ca se poate face ceva in aceasta privinta pentru ca Altex are gama de produse foarte mica si invechita pe IT&C, momentan astept relansarea site-ului Altex si modificarile in reteaua de afiliere ca sa vad exact ce am de facut.Nu mai risc sa incep proiecte fara sa stiu toate detaliile.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)