lucrurile se leaga
lucrurile se leaga
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Eu am comisioane neplatite din 23 noiembrie 2012, de luna trecuta nu a crescut deloc suma cu nimic platit, a ramas aceeasi suma de plata care era si in 15 mai cu toate ca am multe comisioane de la diferiti advertiseri.
Am amanat luna trecut ca sa incasez luna asta o suma mai mare, tinand cont ca am sume neplatite foarte mari din urma
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Sa speram ca maine vor exploda Sumele de plata.
Am plati neonorate din ianuarie , februarie si martie, majoritatea de la La Redoute. Daca asa o sa face si la Profitshare, e clar.
Legat de plata la mine au inceput sa apara sume la com. platibile, insa e pe cale sa se starneasca un nou scandal pentru ca unii advertiseri au gresit din nou si arunca vina asupra afiliatilor. E neplacut ce se intampla, incerc sa remediez pe cale amiabila aceasta situatie desi nu cred ca se va intampla asa. Am o banuiala ca mai sunt si alti afiliati care au primit recent un mesaj total neplacut.
Content writer & marketing afiliat
Nu prea citesc mesajele pt ca nu ma intereseaza, citirea lor e foarte incomoda si pierdere de timp atata timp cat nu ai un minim de unelte de filtrare, paginare, etc. Si-apoi, un comision aprobat e aprobat si trebuie platit.
Ce ma deranjeaza e ca, asa cum ati remarcat multi dintre voi, suma comisioanelor platibile nu prea s-a schimbat fata de luna trecuta. Suntem in iunie, e inadmisibil sa ai comisioane neplatite din lunile ianuarie, februarie si martie.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)