lucrurile se leaga
Versiune printabilă
lucrurile se leaga
Eu am comisioane neplatite din 23 noiembrie 2012, de luna trecuta nu a crescut deloc suma cu nimic platit, a ramas aceeasi suma de plata care era si in 15 mai cu toate ca am multe comisioane de la diferiti advertiseri.
Am amanat luna trecut ca sa incasez luna asta o suma mai mare, tinand cont ca am sume neplatite foarte mari din urma
Sa speram ca maine vor exploda Sumele de plata.
Am plati neonorate din ianuarie , februarie si martie, majoritatea de la La Redoute. Daca asa o sa face si la Profitshare, e clar.
Era o gluma subtila ,dar tu nu o intelegi
Legat de plata la mine au inceput sa apara sume la com. platibile, insa e pe cale sa se starneasca un nou scandal pentru ca unii advertiseri au gresit din nou si arunca vina asupra afiliatilor. E neplacut ce se intampla, incerc sa remediez pe cale amiabila aceasta situatie desi nu cred ca se va intampla asa. Am o banuiala ca mai sunt si alti afiliati care au primit recent un mesaj total neplacut.
Nu prea citesc mesajele pt ca nu ma intereseaza, citirea lor e foarte incomoda si pierdere de timp atata timp cat nu ai un minim de unelte de filtrare, paginare, etc. Si-apoi, un comision aprobat e aprobat si trebuie platit.
Ce ma deranjeaza e ca, asa cum ati remarcat multi dintre voi, suma comisioanelor platibile nu prea s-a schimbat fata de luna trecuta. Suntem in iunie, e inadmisibil sa ai comisioane neplatite din lunile ianuarie, februarie si martie.