Postat în original de
Octav
@Tom, nu ma contrazic, stiu doar ca pana la sfarsitul lui 2012 se plangea lumea pe acest forum ca nu se fac investitii in platforma, imbunatatiri pe care toata lumea le cerea nu se fac sau se fac foarte greu. In sfarsit au preluat platforma, angajeaza personal si incearca sa faca ceva. Am si eu ceva experienta in IT si stiu ce inseamna sa faci dezvoltari/teste si aplicare in productie pe un sistem care trebuie sa fie UP 100% si credema ca este foarte greu sa prevezi in teste ce se poate intampla in prod. Hai sa fim seriosi, nu cred ca l-a incurcat pe cineva sa-si faca treaba un downtime de 20-30 de minute a interfetei. Nu vreau sa intru in discutii legate de Profitshare, nu sunt afiliatul lor si as fi in necunostinta de cauza.
De un lucru sunt insa sigur, piata de afiliere a evoluat si o mare parte din aceasta evolutie i se datoreaza celor de la 2parale, ei au fost cei care au investit mult in evenimente dedicate afilierii, promovarea fenomenului, etc. De aici vin si bilanturile negative de pe mfinante.... pe care unii le invoca drept dovada a faptului ca 2parale nu mai poate face fata platilor. Cati dintre voi stiu ca pe mfinante la aceasta ora sunt disponibile bilanturile din anul 2011, ce concluzii poti tu trage din situatii financiare ale anului 2011 in 2013 nu stiu...
Hai cu negativele!