Postat în original de
scoopo
Salut eu sunt unu care plateste la 2 parale.ro.Din pacate stau prost de tot la capitolul acte etc. platisem 2 facturi de 3 luni si ma scoteau dator ca n-am platit.In primul rand daca le expui o problema,te suna daca nu uita, nu conteaza ca platesti catre ei mii de euro.Oricum site-uri :altex Okazii.ro au propriul sistem de afiliere.Lumea inca plateste la 2 paralle.Daca ar socoti cheltuielile ar ramane uimiti ca nu exista deloc profit (nu ma refer la toti).Asa faci cand ajungi sus vezi ca nu mai poti urca si risti sa cazi destul de rau,dar traim in Romania si la noi totul e posibil chiar daca esti afiliat sau adver. Citesc ca uni din afiliati nu au primit bani de luni bune si nici raspunsuri..e total penibil cum se comporta cu cei care tin firma in picioare,sa nu se uita ca firma are profit din cauza celor care muncesc foarte mult sa faca comisioane.Vad ca nu le pasa deja incep sa primeasca bile negre destul de multe,bani de la noi se duc catre ei NU AI VOIE SA INTARZII CA TE SUNA ,dar pentru cei care fac bani asteapta mult si bine si primesc bani dupa cateva lunii.Daca vine amazon in Romania e inceputul sfarsitului unei afaceri prost conduse in ultimele 6 luni.Ma abtin ca mai stiu cateva boacane destul de mari de la ei.
Mult succes colegilor in recuperarea banilor!!!