Pagina 160 din 577 PrimulPrimul ... 60110150158159160161162170210260 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.591 la 1.600 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

Corect, nu stiu de ce aveam impresia ca ala e nr total
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    38

Implicit

Consider ca magazinele nu ar trebui sa fie lasate sa iasa din sistem pana nu le expira perioada de recurenta a cookie-ului. Asta cu anuntul cu o saptamana inainte e aiurea mai ales pentru cei care folosesc AdWords.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Bre, e un caz izolat la mine, sau aveti si voi comisioane acceptate si neplatite din luna August incoace? Chiar asa in puii mei? Au trecut deja 3 luni.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Pfff, si cam asta a fost si cu Fashion vs IT&C

InternetCorp unde presteaza pana la urma, la it sau la fashion

Daca n-ar fi fost scandalul comisioanelor iPhone 5, daca Altex nu anunta in plina competitie retragerea din 2parale - tineti cont ca Altex era pe locul 1 la comisioane, quick-ul era pe 3, evomag e pe 2, etc., poate IT-ul nu se afla inca din a 2-a zi la 1.000 lei distanta. Unde mai punem ca primii doi super afiliati sunt axati pe Fashion, ei au facut cate 500 comisioane/saptamana, cred ca pana la sfarsitul acestei saptamani distanta va fi de cel putin 4.000 de lei. Ma asteptam ca pe IT&C sa fie afiliati care sa produca cel putin 400-500 lei/zi, dar m-am inselat se pare.
    Voi ce pronosticuri dati?
    Altex va aduce astazi foarte multe comisioane, conversia este tripla fata de o zi obisnuita si va echilibra un pic competita fashion vs it.
    Internetcorp lucreaza pentru ambele tabere, e normal sa apara asa.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de diu1so Vezi Post
    Consider ca magazinele nu ar trebui sa fie lasate sa iasa din sistem pana nu le expira perioada de recurenta a cookie-ului. Asta cu anuntul cu o saptamana inainte e aiurea mai ales pentru cei care folosesc AdWords.
    eu eram convins ca ramane cookie activat, am dat mail la 2p si mi au zis ca nu stiam bine

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    38

Implicit

Well, eu am mutat aproape tot de pe Altex pe Flanco. Din ce imi dau seama, pt mine e cam la fel, ROI destul de mic, sper ca macar costurile sa fie acoperite. Altex daca mai face azi doua conversii pe cookie-urile alea imi aduce investitia inapoi

Cred ca va trebui sa ma specializez pe Fashion, din pacate magazinul care imi place mie nu are o oferta bogata si filtrele sunt varza sau inexistente.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de diu1so Vezi Post
    Well, eu am mutat aproape tot de pe Altex pe Flanco. Din ce imi dau seama, pt mine e cam la fel, ROI destul de mic, sper ca macar costurile sa fie acoperite. Altex daca mai face azi doua conversii pe cookie-urile alea imi aduce investitia inapoi

Cred ca va trebui sa ma specializez pe Fashion, din pacate magazinul care imi place mie nu are o oferta bogata si filtrele sunt varza sau inexistente.
    In afiliere nu prea e loc de simpatii, sunt sigur ca daca vei cauta un magazin care sa-ti placa tie sansele de a face bani se diminueaza, asa ca zic sa cauti unul sau mai multe magazine practice care sa converteasca si apoi dupa ce vei primi banii in cont o sa inceapa sa-ti placa si de ele
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

nu merge cu dragoste la prima vedere,nu?

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

In afiliere nu prea e loc de simpatii, sunt sigur ca daca vei cauta un magazin care sa-ti placa tie sansele de a face bani se diminueaza, asa ca zic sa cauti unul sau mai multe magazine practice care sa converteasca si apoi dupa ce vei primi banii in cont o sa inceapa sa-ti placa si de ele
    Dimpotriva, daca promovezi ce-ti place ai mai multe sanse sa convingi.
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    38

Implicit

d'ohhh... ca doar nu finantez campaniile de marketing ale magazinelor... insa nu ma lasa sufletul sa promovez magazine cu pagini de produs dezastruoase.

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

As face un top cu cele mai misto mesaje trimise de magazine catre afiliati. Mi am dat seama ca nu are rost, acesta castiga detasat locul 1. Cu coronita!

P.S. Afiliatii care in decurs de 2 saptamani de la trimitirea acestui mesaj nu vor avea banerele noastre pe unul din site-uri vor fi stersi automat.
    Le-am trimis deja un mesaj de felicitare, recunosc, tehnicile lor de marketing afiliat ma depasesc.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Par sa fiu in asentimentul altora.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •