Corect, nu stiu de ce aveam impresia ca ala e nr total![]()
Corect, nu stiu de ce aveam impresia ca ala e nr total![]()
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Consider ca magazinele nu ar trebui sa fie lasate sa iasa din sistem pana nu le expira perioada de recurenta a cookie-ului. Asta cu anuntul cu o saptamana inainte e aiurea mai ales pentru cei care folosesc AdWords.
Bre, e un caz izolat la mine, sau aveti si voi comisioane acceptate si neplatite din luna August incoace? Chiar asa in puii mei? Au trecut deja 3 luni.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Altex va aduce astazi foarte multe comisioane, conversia este tripla fata de o zi obisnuita si va echilibra un pic competita fashion vs it.
Internetcorp lucreaza pentru ambele tabere, e normal sa apara asa.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
eu eram convins ca ramane cookie activat, am dat mail la 2p si mi au zis ca nu stiam bine![]()
Well, eu am mutat aproape tot de pe Altex pe Flanco. Din ce imi dau seama, pt mine e cam la fel, ROI destul de mic, sper ca macar costurile sa fie acoperite. Altex daca mai face azi doua conversii pe cookie-urile alea imi aduce investitia inapoi
Cred ca va trebui sa ma specializez pe Fashion, din pacate magazinul care imi place mie nu are o oferta bogata si filtrele sunt varza sau inexistente.![]()
In afiliere nu prea e loc de simpatii, sunt sigur ca daca vei cauta un magazin care sa-ti placa tie sansele de a face bani se diminueaza, asa ca zic sa cauti unul sau mai multe magazine practice care sa converteasca si apoi dupa ce vei primi banii in cont o sa inceapa sa-ti placa si de ele![]()
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
nu merge cu dragoste la prima vedere,nu?![]()
As face un top cu cele mai misto mesaje trimise de magazine catre afiliati. Mi am dat seama ca nu are rost, acesta castiga detasat locul 1. Cu coronita!
Le-am trimis deja un mesaj de felicitare, recunosc, tehnicile lor de marketing afiliat ma depasesc.P.S. Afiliatii care in decurs de 2 saptamani de la trimitirea acestui mesaj nu vor avea banerele noastre pe unul din site-uri vor fi stersi automat.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Par sa fiu in asentimentul altora.
![]()
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)