Pe pagina campaniei KhanWars am vazut acum ceva vreme un anunt in care scrie ca au alocat pentru aceasta campanie un buget de 1000 EUR cu posibilitatea de a-l mari in cazul in care au rezultate. Sa ne asteptam la surprize si de la ei?
Oameni buni, va miscati prea repede...
de exemplu la KhanWars.ro program de afiliere - 2Parale apare la anunturi
The commission for 2Parale's affiliates is 1.3 RON per valid registration on our website.
The initial budget for this campaign is 1000 Euro, with the possibility of exceding it, if the results are good in ROI.
E posibil sa fi depasit si cei de la KhanWars bugetul. Din 3 conturi create prin mine ieri, in contul 2Parale imi apare doar un lead![]()
Este foarte posibil ca unii afiliati sa fi aplicat tehnici nu tocmai corecte, de exemplu conturi false facute automat de pe ip=uri aleatorii (confirmare de email automata) si unii advertiseri sa se fi prins de chestie dar nu au cum oferi probe foarte clare si au preferat sa aplice la aceasta metoda.
Sa vedem ce se intampla cand o sa fie vorba de comisioane pe baza de vanzari
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Leadurile de la cercetari piata curg in continuare, cu toate ca au anuntat ca intr-o ora se opresc. Nu este corect, daca ai investit in Google sau Facebook Ads si nu esti pe faza cu emailul lor...pierzi bani. Cred ca defectiunea tehnica este in faptul ca nu pot sa plateasca atatia bani, nu se asteptau sa curga inscrierile pe banda rulanta. Dar macar saptamana asta trebuiau sa "reziste". Sunt o firma europeana, e greu de crezut cum si-au facut calculele. Pe mine m-au intrebat azi la pranz din ce sursa (link) de pe Facebook fac leadurile ...si am avut un schimb de emailuri pana au inceput sa-mi aprobe comisioanele...acum asta e! A fost cat a fost, mergem mai departe![]()
Si nea gicu care vinde 5 kg de cartofi pe zi este firma europeana
Deci exista niste suspiciuni privind leadurile, daca sunt useri reali sau nu, daca nu cumva li se promite ca vor castiga un Q7 daca completeaza, etc
Si eu as fi suspicios, mai ales daca refererul nu este suficient de transparent
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Cred ca erau si putin curiosi asupra metodei de promovare prin Facebook. Initial am crezut ca mi-a scapat ceva, ca au introdus un regulament si nu am observat...dar se dorea un captura cu locul de unde am montat linkul de afiliere si detalii specifice.
au fost majoritatea intrebati sau chestionati, logic.
tetele a spus ca si ei verifica permanent
Hopa, JTN astia o dau dupa copac? Problema tehnica my ass. Ai o problema o rezolvi ca doar nu lansezi rachete sa-ti trebuiasca ani de studiu. Totusi in cazul asta 2P in termeni si conditii nu prea zice nimic concret "Sa intrerupa campaniile cu notificarea Afiliatilor si S.C. 2 PARALE AFILIERE S.R.L. conform contractului." din Drepturile si obligatiile Advertiserului, dar cu cat timp inainte nu se specifica deloc, asa ca intreruperea in cazul asta e in termeni.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)