Pagina 110 din 577 PrimulPrimul ... 1060100108109110111112120160210 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.091 la 1.100 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de mike07 Vezi Post
    Stefania.. chiar trebuia sa pui link de afiliat la aweber??

lol

andyradutza este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    29th March 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    146
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    probleme tehnice.. sigur ca da... nu puteau spune ca s-a terminat bugetul, au ales varianta tehnica.
    Pe pagina campaniei KhanWars am vazut acum ceva vreme un anunt in care scrie ca au alocat pentru aceasta campanie un buget de 1000 EUR cu posibilitatea de a-l mari in cazul in care au rezultate. Sa ne asteptam la surprize si de la ei?
    Oameni buni, va miscati prea repede...

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de bogdancercel Vezi Post
    in situatii speciale exista comportamente speciale. Nu cred ca prin contract 2p ar putea acoperi si astfel de situatii. Sau poate exista declarata de catre advertiser sume pe care o are la dispozitie... Desi in cazul acest nu cred, s-ar fi spus pur si simplu nu s-ar fi invocat problemele tehnice. Probabil jtn s-a inchis nu pentru ca a terminat un buget, ci pentru ca a vazut ce se intampla. Inca situatia de acum in car afiliatii sunt toti allin... jtn nu are ce face, se ridica de la masa. Dar, ca la pocher, se ridica spunand ca are ceva la stomac si re sa fuga pana la toaleta, nu zice c-a ramas fara chipsuri
    de exemplu la KhanWars.ro program de afiliere - 2Parale apare la anunturi
    The commission for 2Parale's affiliates is 1.3 RON per valid registration on our website.

The initial budget for this campaign is 1000 Euro, with the possibility of exceding it, if the results are good in ROI.

Costin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    29th April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    415
    Putere Rep
    35

Implicit

E posibil sa fi depasit si cei de la KhanWars bugetul. Din 3 conturi create prin mine ieri, in contul 2Parale imi apare doar un lead

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Este foarte posibil ca unii afiliati sa fi aplicat tehnici nu tocmai corecte, de exemplu conturi false facute automat de pe ip=uri aleatorii (confirmare de email automata) si unii advertiseri sa se fi prins de chestie dar nu au cum oferi probe foarte clare si au preferat sa aplice la aceasta metoda.
    Sa vedem ce se intampla cand o sa fie vorba de comisioane pe baza de vanzari
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

Leadurile de la cercetari piata curg in continuare, cu toate ca au anuntat ca intr-o ora se opresc. Nu este corect, daca ai investit in Google sau Facebook Ads si nu esti pe faza cu emailul lor...pierzi bani. Cred ca defectiunea tehnica este in faptul ca nu pot sa plateasca atatia bani, nu se asteptau sa curga inscrierile pe banda rulanta. Dar macar saptamana asta trebuiau sa "reziste". Sunt o firma europeana, e greu de crezut cum si-au facut calculele. Pe mine m-au intrebat azi la pranz din ce sursa (link) de pe Facebook fac leadurile ...si am avut un schimb de emailuri pana au inceput sa-mi aprobe comisioanele...acum asta e! A fost cat a fost, mergem mai departe

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Sunt o firma europeana
    Si nea gicu care vinde 5 kg de cartofi pe zi este firma europeana
    Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Pe mine m-au intrebat azi la pranz din ce sursa (link) de pe Facebook fac leadurile ...si am avut un schimb de emailuri pana au inceput sa-mi aprobe comisioanele...
    Deci exista niste suspiciuni privind leadurile, daca sunt useri reali sau nu, daca nu cumva li se promite ca vor castiga un Q7 daca completeaza, etc
    Si eu as fi suspicios, mai ales daca refererul nu este suficient de transparent
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

Cred ca erau si putin curiosi asupra metodei de promovare prin Facebook. Initial am crezut ca mi-a scapat ceva, ca au introdus un regulament si nu am observat...dar se dorea un captura cu locul de unde am montat linkul de afiliere si detalii specifice.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

au fost majoritatea intrebati sau chestionati, logic.
    tetele a spus ca si ei verifica permanent

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Hopa, JTN astia o dau dupa copac? Problema tehnica my ass. Ai o problema o rezolvi ca doar nu lansezi rachete sa-ti trebuiasca ani de studiu. Totusi in cazul asta 2P in termeni si conditii nu prea zice nimic concret "Sa intrerupa campaniile cu notificarea Afiliatilor si S.C. 2 PARALE AFILIERE S.R.L. conform contractului." din Drepturile si obligatiile Advertiserului, dar cu cat timp inainte nu se specifica deloc, asa ca intreruperea in cazul asta e in termeni.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •