1 out of 1 members found this post helpful.
@Vali D, din cate stiu eu poti pune aceeasi campanie pe mai multe site-uri. Nici nu cred ca e obligatoriu sa le inscrii pe toate in lista cu site-uri din contul tau, dar daca o faci vei avea statici mai clare despre vizitatorii pe care ii trimiti si de pe ce site.
Oricum, ca sa fii 100% convins poti sa le trimiti un mail si cu siguranta iti vor raspunde.
1 out of 1 members found this post helpful.
@Vali D, Esti aprobat intr-o campanie in sine, nu pe un site anume. Poti pune o campanie pe x siteuri si x campanii pe y siteuri, nu e problema.
@Nichita, well, este la simplul click de buton pentru un publisher sa te accepte intr o campanie sau sa te suspende. Este oarecum normal, la urma urmei ei platesc. 3 suisses m-a suspendat pentru ca am indraznit sa fac public ca au tampiti printre ei. Pare un motiv serios, nu ca ar avea nevoie de unu sa te suspende din campanie
3 out of 3 members found this post helpful.
Cand decizi sa faci un site nisat pentru marketing afiliat iti asumi anumite riscuri. Se poate intampla ca advertiserul caruia ii promovezi produsele sa "dispara" - fie din rea credinta sau alte probleme sa te elimine din programul lui de afiliere, fie sa renunte la promovarea prin afiliati, fie pur si simplu sa renunte la afacerea lui.
Eu nu as face un site bazat pe un singur advertiser sau pe produsele lui, ci as alege o nisa in care sa am alternative.
Din moment ce depui efortul sa aduci site-ul pe primele pozitii, ai trafic bun si stii ca e targetat, daca se intampla ca advertiserul cu care al lucrat sa "dispara din peisaj" eu vad urmatoarele variante:
1) poti contacta concurenta advertiserului respectiv si trata cu acestia redirectionarea traficului spre siteurile lor.
2) poti cauta alte metode de monetizare pentru site
3) daca ai trafic bun si activitatea de afiliat a fost foarte promitatoare poti decide sa treci de la statutul de afiliat la cel de vanzator online, deschizandu-ti propriul magazin.
The best things in life aren't things