Pagina 10 din 577 PrimulPrimul ... 891011122060110510 ... UltimulUltimul
Rezultate 91 la 100 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    Tipic romanesc: 3 suisses ma suspenda din campania lor pentru ca le am zis ca sunt batuti in cap. In loc sa ii dea un picior in cur celei care mi a scris ca sunt eu pe primul loc in google cu tag-ul, si sa imi ceara sa "nu mai fac optimizare pe 3 suisses" sunt "pedepsit "eu ca am avut tupeul sa spun public asta. Imi vine sa plang, pierd 5% comision din vanzarile ce le faceau pe spinarea mea.
    Se pare ca sunt mai multi batuti in cap pe acolo, aviz amatorilor.
    Tocmai mi-am facut si eu un cont la 2parale si as vrea sa imi fac un site nisat. Sa zicem ca ma tin de partea de SEO (am luat un domeniu bunicel) si ajung locul 1 pentru cea mai importanta cautare din nisa respectiva, site-urile pentru care aduc trafic fiind sub mine in cautari.

Ce se poate intampla ? Pot sa suspende campaniile pe care le am eu in site pentru ei ? Sper ca nu.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    863
    Putere Rep
    37

Implicit

Nichita, iti dai seama ca pe lumea asta orice e posibil. Deci la intrebarea ta nimeni nu iti poate garanta o chestie.
    Eu zic totusi sa nu iti bati capul, nu cred ca se intampla chestii din astea.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    948
    Putere Rep
    35

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@Vali D, din cate stiu eu poti pune aceeasi campanie pe mai multe site-uri. Nici nu cred ca e obligatoriu sa le inscrii pe toate in lista cu site-uri din contul tau, dar daca o faci vei avea statici mai clare despre vizitatorii pe care ii trimiti si de pe ce site.

Oricum, ca sa fii 100% convins poti sa le trimiti un mail si cu siguranta iti vor raspunde.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@Vali D, Esti aprobat intr-o campanie in sine, nu pe un site anume. Poti pune o campanie pe x siteuri si x campanii pe y siteuri, nu e problema.
    @Nichita, well, este la simplul click de buton pentru un publisher sa te accepte intr o campanie sau sa te suspende. Este oarecum normal, la urma urmei ei platesc. 3 suisses m-a suspendat pentru ca am indraznit sa fac public ca au tampiti printre ei. Pare un motiv serios, nu ca ar avea nevoie de unu sa te suspende din campanie

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    41

Implicit

Multumesc pentru raspunsuri. Am mai intrebat si eu un prieten (inainte de aceste raspunsuri). El le-a trimis mail in legatura cu intrebarea astea si i-a spus ca e ok.
    Vand Advertoriale (pr 5)

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Citat Postat în original de Kidu;
    154141@Nichita, well, este la simplul click de buton pentru un publisher sa te accepte intr o campanie sau sa te suspende. Este oarecum normal, la urma urmei ei platesc. 3 suisses m-a suspendat pentru ca am indraznit sa fac public ca au tampiti printre ei. Pare un motiv serios, nu ca ar avea nevoie de unu sa te suspende din campanie
    Pai mie mi se pare o prostie mentalitatea asta. Adica, pana la urma, le aduci clienti. Nu e vina nimanui ca ei nu baga bani in promovare si SEO. Iar daca un afiliat e suspendat datorita unui motiv ca asta, inseamna ca cei care doresc sa vanda prin acest sistem reciproc avantajos, nu au invatat nimic.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

tanshi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    3rd March 2011
    Locaţie
    Ramnicu Sarat, Buzau
    Vârstă
    43
    Posturi
    214
    Putere Rep
    27

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Cand decizi sa faci un site nisat pentru marketing afiliat iti asumi anumite riscuri. Se poate intampla ca advertiserul caruia ii promovezi produsele sa "dispara" - fie din rea credinta sau alte probleme sa te elimine din programul lui de afiliere, fie sa renunte la promovarea prin afiliati, fie pur si simplu sa renunte la afacerea lui.

Eu nu as face un site bazat pe un singur advertiser sau pe produsele lui, ci as alege o nisa in care sa am alternative.

Din moment ce depui efortul sa aduci site-ul pe primele pozitii, ai trafic bun si stii ca e targetat, daca se intampla ca advertiserul cu care al lucrat sa "dispara din peisaj" eu vad urmatoarele variante:
    1) poti contacta concurenta advertiserului respectiv si trata cu acestia redirectionarea traficului spre siteurile lor.
    2) poti cauta alte metode de monetizare pentru site
    3) daca ai trafic bun si activitatea de afiliat a fost foarte promitatoare poti decide sa treci de la statutul de afiliat la cel de vanzator online, deschizandu-ti propriul magazin.
    The best things in life aren't things

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Si pe mine ma suspendat cineva, cand am atras atentia ca doreste sa insele afiliatii, si c anu este bine sa ne considere pe toti prosti
    Un magazin a anulat toate comisioanele la mai multi afiliati pentru o perioada de timp, cu motivatia ca nu a functionat bine baza de date a magazinului, sa pierdut numarul de identificare a comenzilor si nu stie care comenzi au fost valide sau nu (se puteau verifica si altfel, am oferit si soluti), apoi sa dovedit ca am avut dreptate, a recunoscut si echipa 2parale, sa rezolvat problema, dar eu am fost suspendat definitiv
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    33
    Posturi
    431
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Si pe mine ma suspendat cineva, cand am atras atentia ca doreste sa insele afiliatii, si c anu este bine sa ne considere pe toti prosti
    Un magazin a anulat toate comisioanele la mai multi afiliati pentru o perioada de timp, cu motivatia ca nu a functionat bine baza de date a magazinului, sa pierdut numarul de identificare a comenzilor si nu stie care comenzi au fost valide sau nu (se puteau verifica si altfel, am oferit si soluti), apoi sa dovedit ca am avut dreptate, a recunoscut si echipa 2parale, sa rezolvat problema, dar eu am fost suspendat definitiv
    Ai putea să ne zici numele magazinului sau măcar pe PM?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Nu doresc sa fac publica informatia, se poate dovedi, si cei de la 2parale stiu asta, nu stiu daca stiu si ca ma suspendat, ai PM cu magazinul
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •