Ceva statistici cu numarul si valoarea comisioanelor lunare cand introduceti? As vrea sa stiu ce comisioane am adunat in total in fiecare luna si de la fiecare magazin in parte. Ar fi informatii f utile pentru a putea evalua performanta
Ceva statistici cu numarul si valoarea comisioanelor lunare cand introduceti? As vrea sa stiu ce comisioane am adunat in total in fiecare luna si de la fiecare magazin in parte. Ar fi informatii f utile pentru a putea evalua performanta
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
ExistaCeva statistici cu numarul si valoarea comisioanelor lunare cand introduceti? As vrea sa stiu ce comisioane am adunat in total in fiecare luna si de la fiecare magazin in parte. Ar fi informatii f utile pentru a putea evalua performanta
ai top campanii/comisioane ...selectezi intervalul (1-31feb) ...ai deasupra graficului filtru /saptamana/ luna ..ordonate dupa valoare . Apoi top campanii/actiuni
Caut cu jingle.ro.
In unele cazuri ( destul de multe ) Google Bot nu se semneaza cand intra pe site si e identificat ca si utilizator normal.
Personal nu am castigat nimic cu aceste site
Matar vad ca are 365 zile de returnare.
Asta inseamna ca vor aproba comisioanele dupa 1 an?![]()
Pe mine m-au sictirit Matar (ex fashion shoes) dupa ce i-am promovat intensiv. Au ajuns la 22/30% rata de respingere si pe 15 aprilie inca nu aveau procesate comisioanele de la 1 martie incoace. Deci, comisionul facut de tine pe 1 martie, il vei primii pe 20 mai.
Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)