Am remarcat si eu rata de respingere uriasa care o au si durata de aprobare a comisioanelor.
Ce pot sa zic, succes afiliatilor care se hotarasc sa ii promoveze![]()
Am remarcat si eu rata de respingere uriasa care o au si durata de aprobare a comisioanelor.
Ce pot sa zic, succes afiliatilor care se hotarasc sa ii promoveze![]()
Iar newsletter-ele lor arata groaznic. Parca ar fi scrise de un pustan din a 5-a.
Vand Advertoriale (pr 5)
le faceam cateva com pe zi, am discutat in cateva randuri cu Matar dar neproductiv, erau promovati exclusiv pe 2 siteuri de nisa dar i-am lasat balta. Culmea e ca le fac inca comisioane ok.
Am impresia ca Link2 2Parale este cazut. Voua va merge?
tetele.. vezi ca din nou a cazut aplicatia Link2 2Parale.
Stiu, la asta lucrez acum. Thanks!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am reparat Link2 (server issues).
In alte stiri, a inceput Fashion Affiliate Challenge. Sunt convins ca sunt multi pe aici care se vor baga![]()
Am si eu cateva site-uri de afiliere, o parte pe un site de hosting in USA si cateva la Webfactor.
Problema este ca cele hostate la Webfactor imi apare la plugin-ul 2parale Invalid API URL si nu cred ca este gresit: Marketing Bazat Pe Performanta (Marketing Afiliat) - 2Parale
Am reinstalat plugin-ul tot aceeasi problema.
Mai are cineva site-uri de afiliere hostate la Wefactor? Aveti cumva aceleasi probleme?
Scriu constant pe Traficant.Ro
[ex username dane1505]
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)