Poti sa dai de mine usor, @contact.
Haide ma, pe bune....locul 3 are 212 lead-uri, si eu la 180 de lead-uri mi-am oprit campaniile ca nu renta efortul si cheltuielile + ca vazusem ce avea primul loc...damn it, ar fi fost o bucurie asa mare sa prind macar un loc 3, gen medalia de bronz pentru primele experimente in marketing afiliat
![]()
Liniste, lucreaza afiliatii![]()
Interesant e ca se genereaza comisioane si noaptea tarziu.
Tare curios mai sunt cum se incepe a doua zi, acum ca fiecare stie cam pe unde se situeaza.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
iti spun euprimul loc se va distanta binisor, este unul dintre cei retrasi data trecuta, gandacul maro sunt eu, cel verde, pe 3 acum nu am idee ( inca ) cine e. Cred ca va fi un pluton de 3-4 care vor face peste 500 com in aceasta perioada si restul, ceva mai jos.
Opaaa, plutonul din fata la super-afiliati a prins viteza si incearca sa se distanteze, pe cand la afiliati lucrurile sunt inca linistite. Sunt curios daca cei din fata din ambele grupe s-au pregatit pentru challenge sau asa ruleaza ei zi de zi?
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Cred ca-i prea devreme ca sa fie vb despre pregatiri sau campanii speciale pt challenge. Abia in zilele urmatoare urmeaza mail-uri catre liste, articole cu tot felul de produse promovate, etc. Oricum, dupa o zi este irelevant. Mai sunt 13... eheheeee
Signatura lipsa
Gata cu iChallenge-ul... pentru mine...
Am gresit (am fost prins la furat pe tarlaua lui Kidu), am fost pus capra si a doua sansa nu mai pup de la 2Parale!
C'est la vie... zambeste maine poate fi mai rau!
Nu sunt pus liber de tot dar daca esti pus la colt o data ce garantie ai ca nu se intampla si a doua oara?
garantia esti tu. te lamuresti ce ai gresit si eviti sa se intample a doua oara. ma indoiesc ca te vaneaza 2p sa te puna la colt...
banuiesc ca nu mai are voie la ichallenge.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)