Pagina 131 din 577 PrimulPrimul ... 3181121129130131132133141181231 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.301 la 1.310 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Faceti un calcul simplu: la 150 lei costul unui produs, comisionul de 9% inseamna 13,5 lei cu reducerea de 20 de lei veti castiga -6,5 lei (adica sa veniti cu niste bani de acasa).
    aici gresesti calculul. 20 lei se trag din costul produsului nu din comision. daca exista o intelegere probabil afiliatul a cerut cuponul in schimbul unui comision mai mic.

am facut si eu treaba asta de multe ori. nu-i chiar o idee noua. in vremea aia n-am facut politie sa vad cati imi copiaza cupoanele si le folosesc pentru a atrage clienti, dar am specificat in pagina fiecarui cupon afisat pe site-ul meu ca este o oferta exclusiva, o reducere care nu mai poate fi gasita in alta parte. asta ar trebui sa ofere un hint si afiliatilor ca nu-i de copiat

bogdancercel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    24th April 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    174
    Putere Rep
    25

Implicit

ce poate fi? "ai inregistrat un comision 0.0 lei in campania..." valoarea vanzare apare tot ca 0.0 lei. multumesc
    dam papica la animale. pet shop online.

Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de bogdancercel Vezi Post
    ce poate fi? "ai inregistrat un comision 0.0 lei in campania..." valoarea vanzare apare tot ca 0.0 lei. multumesc
    mail la advertiser si intrebi

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Stashiner ?... am si eu 2 comisoane asa de 0.0 cu valoare 0

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    38

Implicit

probabil s-a folosit cupon de reducere care a redus pretul final la zero -> comision zero.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Da, am avut si eu vanzari de 0.06 lei si alte cateva sub 1 leu, probabil au folosit cupoane/vouchere

PS: eu nu-i inteleg pe cei care cumpara chestii de 5-10-15 lei.. Mai mult te costa curierul
    Signatura lipsa

Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Da, am avut si eu vanzari de 0.06 lei si alte cateva sub 1 leu, probabil au folosit cupoane/vouchere

PS: eu nu-i inteleg pe cei care cumpara chestii de 5-10-15 lei.. Mai mult te costa curierul
    poate fi comanda de 106 lei si sa aiba un cupon de 100 lei. vezi ca unele magazine vand astfel de cupoane le zice gift cards. platesti unul si il faci cadou cuiva. idee buna daca nu stii ce-i place persoanei respective. mai sunt concursuri, dar de multe ori sunt si erori de asta va zis contactati advertiserul si cereti detalii. e obligat sa va ofere informatii!

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    34

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Marius, dar daca un client tine minte cuponul, ca asta il intereseaza, atunci apar incurcaturi:si la calculul comisionului si la acuzatii de frauda.
    Cuponul ar trebui sa functioneze doar din linkul respectiv de afiliere.

Pot sa-ti dau exemple, dar le sti si tu, daca cineva gaseste un produs la tine si nu cumpara imediat si mai cauta ceva similar pe internet, ajunge din linkul altui afiliat si cuponul functioneaza. Eu am facut experienta direct din magazin Zega si din linkul meu si cuponul a fost acceptat.
    Omul tine minte cuponul, nu probleme legate de exclusivitatea unui afiliat (nici nu-si bate capul cu asta)

Eu am avut o problema din cauza unui cupon la fashionUp a fost 0 lei si apoi s-a corectat eroarea si a aparut 297 lei.
    Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 30th October 2012 la 14:04.

bogdancercel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    24th April 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    174
    Putere Rep
    25

Implicit

multumesc pentru raspunsuri. dau mail, macar sa stiu. era bodosport nu starshiners
    dam papica la animale. pet shop online.

Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Marius, dar daca un client tine minte cuponul, ca asta il intereseaza, atunci apar incurcaturi:si la calculul comisionului si la acuzatii de frauda.
    Cuponul ar trebui sa functioneze doar din linkul respectiv de afiliere.

Pot sa-ti dau exemple, dar le sti si tu, daca cineva gaseste un produs la tine si nu cumpara imediat si mai cauta ceva similar pe internet, ajunge din linkul altui afiliat si cuponul functioneaza. Eu am facut experienta direct din magazin Zega si din linkul meu si cuponul a fost acceptat.
    Omul tine minte cuponul, nu probleme legate de exclusivitatea unui afiliat (nici nu-si bate capul cu asta)
    Se mai intampla si chestii de genul asta. E cam greu sa pui restrictii pe refferer la aplicare de cupoane. Nu stiu in ce conditii ai gasit cuponul respectiv dar cred ca trebuie ceva clarificari acolo, in pagina respectiva. E sensibila chestia. Advertiserul trebuia sa trimita un mesaj intern 2p la toti afiliatii sa-i anunte sa nu foloseasca cuponul xxx ca-i personalizat. De aici puteau sa sara altii cu gura, de ce se ofera chestii personalizate doar la unii, etc etc etc.

Eu am avut vreo 2 ani si ceva de focus pe reduceri si stiu ca aceste coduri se mai scriu de clienti pe o hartiuta sau intr-un fisier pe desktop, sa fie acolo la indemana. De tinut minte mai greu.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •