O chestie interesanta, la 13 ore distanta inca mi se inregistreaza click-uri pentru ziua de ieri - ca fapt divers am batut recordul personal care data din septembrie. Ati verificat acest aspect?
O chestie interesanta, la 13 ore distanta inca mi se inregistreaza click-uri pentru ziua de ieri - ca fapt divers am batut recordul personal care data din septembrie. Ati verificat acest aspect?
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
o informatie importanta. in stats, unde puteti vedea numarul de comisioane, este totalul celor procesate de advertiser, spune tetele.
Actually, tetele spune ca e vorba de cele procesate de platforma, nu de advertiseri. Procesate din coada de actiuni defazate.
ok, scuze, am inteles altceva, era mai imbucurator ce intelesesem eu![]()
ai vre-un termen estimat cand va fi ontime?
bai, nu exista asa ceva, flanco ieri trimitea mesaje ca au urcat bannere de black friday si ne spunea "spor la conversii" iar azi site-ul invita clientii in magazine.
Ca idee, am peste 2000 clickuri pe linkuri flanco doar de pe site-uri si cateva sute de clickuri din adwords.
2Parale ce face?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Rectific: 2400 clickuri spre flanco din adwords si inca 2000 de pe siteuri. 2Parale imi spune ca as avea 7400.
Daca mai spune cineva ca ar trebui sa ne alegem advertiserii, nu se pot permite tepe atat de mari
La mine e blocat numarul de click-uri de mult timp. E normal?
Black Friday – Ce s-a cumparat prin afiliere | 2Parale Blog - Marketing Afiliat
Advertiserul pe Fashion e 3 Suisses. Spor, ca ziua e lunga!
Asa inteleg unii "parteneriat avantajos" . Raul a fost facut. Clientii care doreau sa cumpere ceva din acel pdf si-au luat paltoanele pe ei si au plecat in magazinele offline. Au ramas cei din orasele mici unde nu exista Flanco, si acestia probabil s-au orientat pana la urma catre alte magazine de profil. 3 zile de reduceri, hai sa fim seriosi, cine este hotarat sa cumpere, ori a fost deja in magazin, ori va fi azi cu siguranta. Maine...poate ceva curiosi
Da, asteptam ca 2P sa ia atitudine. Pe viitor trebuie sa stim clar cum are in plan fiecare magazin sa se promoveze. Daca ne considera partenerii lor, trebuie sa stim cu cel putin doua saptamani inainte, tot ceea ce tine de promovare.
Altfel, nu vor mai fi promovati, sa faca zeci de mii de vanzari singuri, fara "parteneriat" !!!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)