Felicitari. Ai putea spune daca per total ai iesit in castig in acest challenge (lasand deoparte comisioanele care vor veni de acum inainte din cookie-urile setate)? Ma refer daca banii din leaduri + comisioanele generate pana acum + ihone-ul valoreaza mai mult decat banii investiti. Desi sunt convins ca mai important este locul 1 obtinut, decat iphone-ul sau comisioanele generate
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Nu prea inteleg cum se poate sa fie deja aprobate comisioanele inregistrare in al 2-lea challenge. 1 comision generat, 1 aprobat. Este vb despre aprobare automata? Doar nu sta nimeni sa aprobe manual duminica noaptea... oare despre ce campanii este vb?
Signatura lipsa
da.. am vazut ca era un comision la quickmobile... ma rog, am intrebat si pe blog, sunt curios despre ce-i vb... sau poate stiu cateva smecherii alti afiliati![]()
Signatura lipsa
In primul rand, felicitari "regelui", eu credeam ca el e pe 2 si cand colo el era no.1, acum ca te-ai ales cu un iPhone 5 si o mdelaie poate mai lasi de la tine si nu ne iei toate telefoane sa-ti deschizi magazin.
Legat de comisioanele deja aprobate ma gandesc si eu ca e imposibil asa ceva, nici daca ar plati clientul cu cardul nu vad cum poate fi aprobat un comision la ora asta, vedem dimineata ce si cum.
Succes tuturor, dar mai ales mie!
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Dragos, tu esti in categoria super afiliatilor banuiesc, nu? Ai primit mail?![]()
Signatura lipsa
Nu e nicio faza. Eram curios care este in categoria super afiliatilor si care nu. In afara de Kidu, nimeni altcineva n-a mai mentionat asta. Marius poate intra si el tot la super afiliati.. Probabil Ginel cu blogulcolectionarului.
Signatura lipsa
Aha, vrei sa stii cu cine te lupti, sunt mai multi membrii de pe forum care sunt super afiliatii, dar cum am spus si mai devreme, ei cred ca vor castiga la pas aceasta competitie numai ca afiliatii sunt pusi pe fapte mari, cat de mari vor vedea in zilele care urmeaza.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Incerc sa fiu realist. Nu am sanse la niciun challenge. Acesta ar fi singurul, dar e greu de concurat cu atatia afiliati cu experienta, cu site-uri mari, cu bani de investit in promovare, etc. Imi place in schimb sa urmaresc desfasurarea evenimentelor.
Oricum, clar cea mai interesanta lupta este intre super afiliati. Sunt curios daca Kidu va beneficia de un avantaj major datorita cookie-urilor plasate in saptamana precedenta. Plus, conteaza campania promovate, mai ales ca sunt doar 2 sapt pt aprobarea comisioanelor
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)