Pagina 68 din 577 PrimulPrimul ... 1858666768697078118168568 ... UltimulUltimul
Rezultate 671 la 680 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

tetele: ca pers implicata destul de adanc in afiliere iti marturisesc ca lucrurile merg mult mai bine pe relatia afiliati-advertiseri. Cat despre advertiserii iesiti pe usa din dos, sa fim seriosi, nu imi poti arata o pozitie oficiala a 2p cu exceptia oktal ( poate ).

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Well, ma gandesc ca e mai frumos sa va zic eu decat sa anunte altii
    Ma voi ocupa de campania de afiliere Altex, povestea mai completa, o gasiti pe blogul meu.
    Eventualele intrebari, probleme sau sugestii referitoare la campania Altex in 2Parale se pot primi si in PM

bogdancercel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    24th April 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    174
    Putere Rep
    27

Implicit

eram sigur, sau, hai, aproape sigur ca te vor contacta dupa "aplecarile" din ultimul timp. Ar fi frumos ca raspunsul lor la "Putem face ca macar 80% din aceasta lista sa devina realitate?" sa se si intample. Felicitari si mult succes!
    dam papica la animale. pet shop online.

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Bogdan: exista suficienta motivatie din ambele parti. Nici eu nu am ajuns aici pentru ca ma plictiseam sau muream de foame, nici ei nu ma angajau daca nu considerau ca se poate face mai mult decat simpla procesarea comisioanelor. Altex este un model care a reusit pe piata romaneasca si inclin sa cred ca mutarile lor nu sunt deloc intamplatoare. Ceea ce am scris referitor la lista nu este doar o poveste, este un model pe care vreau sa il urmez iar Altex m-a asigurat ca este posibil.

bogdancercel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    24th April 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    174
    Putere Rep
    27

Implicit

super, atunci asa sa fie! Sunt convins ca din partea ta exista suficienta motivatie, mai ales ca vii 'de pe baricade'.
    dam papica la animale. pet shop online.

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post

[/COLOR]Comisioane respinse in Jun 2012 (numar) 43% din comisioanele inregistrate
    Comisioane respinse in Jun 2012 (valoare) 59% din comisioanele inregistrate

Fashion up isi da din nou in petec
    FashionUP: De asemena, va mai anuntam ca incepand cu data de 15 iulie vom oferi un comision de 1 leu si pentru comenzile inregistrate, dar nefinalizate.
    Au stat si ei si s-au gandit... Intens. Sa speram ca sunt vagi urme de bun simt fata de munca afiliatului. Ma rog, afliatul care inca mai considera posibil ca un magazin de fashion are jumatate din comenzi ratate.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    FashionUP: De asemena, va mai anuntam ca incepand cu data de 15 iulie vom oferi un comision de 1 leu si pentru comenzile inregistrate, dar nefinalizate.
    Au stat si ei si s-au gandit... Intens. Sa speram ca sunt vagi urme de bun simt fata de munca afiliatului. Ma rog, afliatul care inca mai considera posibil ca un magazin de fashion are jumatate din comenzi ratate.
    Vor aproba comision de 1 ron si procentele vor fi perfecte de acum

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    Vor aproba comision de 1 ron si procentele vor fi perfecte de acum
    Ma gandesc ca nu are nicio legatura. Adica sistemul ar tb sa respinga comisionul normal si sa inlocuiasca asta cu un comision de 1 leu - deci nici intr-un caz statistica sa nu fie afectata.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Merch este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    10th July 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    333
    Putere Rep
    28

Implicit

Da, ar fi interesant de aflat daca afecteaza statisticile magazinului. Cineva din echipa 2Parale sau poate un affiliate manager ne-ar putea lamuri
    Felicitari Cristian pentru pozitia ocupata la Altex!

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Ma gandesc ca nu are nicio legatura. Adica sistemul ar tb sa respinga comisionul normal si sa inlocuiasca asta cu un comision de 1 leu - deci nici intr-un caz statistica sa nu fie afectata.
    Nu are treaba sistemul (i.e. 2Parale). Ce spun FashionDays este ca editeaza valoarea comisionului in loc sa-l respinga. E common practice, insa nu afecteaza procentul valoric al comisioanelor respinse, ci doar numarul lor.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de tetele Vezi Post
    Nu are treaba sistemul (i.e. 2Parale). Ce spun FashionDays este ca editeaza valoarea comisionului in loc sa-l respinga. E common practice, insa nu afecteaza procentul valoric al comisioanelor respinse, ci doar numarul lor.
    Hmm... adica e oarecum exact cum nu ma asteptam sa fie Asa nu isi poate oricine cosmetiza procentele? (Intreb, pentru ca asa mi se pare acuma). Eu as gasi mai utila o optiune pentru ei, ca in momentul in care resping comisionul sa poata edita (ori sa puna o valoare implicita, 1 leu aici) un comision minim care sa fie platit afiliatului. Comisionul ala oricum este respins, la urma urmei. Acuma ei ar putea sa vina cu comisioane respinse 0%, nu? Ma refer la numarul lor.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •