Am si eu o mica problema, daca cineva a patit asa ceva si a gasit o rezolvare, il rog sa mi-o ofere si mie: exista foarte multe feeduri care la importare nu imi arata si poza.De exemplu la Tuatara nu pot lua nici un feed pentru ca nu imi arata nici o poza, la MyCloset mai patesc insa acolo maj. mi le arata si la Fungift.Asta mi se intampla, doar pe site-urile gazduite la Romarg ... am site-uri gazduite la Godaddy, iar la acele site-uri imi importa pozele.
Scriu din cand in cand diverse reduceri.
Este o problema cu afisarea referrului?Buna!
Un vizitator a dat click pe un link care te identifica pe tine ca si afiliat, dar foloseste o unealta care nu mai este in baza de date.
----
IP: xxxxxxxxxxx
URL: 2Parale - Marketing Bazat Pe Performanta (Marketing Afiliat)
Referrer: http://img.2parale.ro/images/bassets...nner%26aff_cod
----
Va rugam sa actualizati aceasta unealta.
-- Numai Bine, 2Parale
Ultima modificare făcută de RedHat; 20th April 2012 la 23:47.
a expirat un produs si redirectioneaza catre homepage ul magazinului.
Tetele, aveti o problema cu bannerele. Acestea se randeaza aiurea, ori sunt mult prea mici, ori au un padding ciudat in stanga si ies din layout. Problema am observat-o de mai demult, dar am tot sperat ca se va rezolva.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
@Rares te refereri la problema asta din chrome Cum sa rezolvi redimensionarea bannerelor Flash in Chrome | 2Parale Blog - Marketing Afiliat ?
@Redhat sportguru nu stiu daca ma exista in 2P
Daca te referi la flashuri, acestea aveau o problema de afisare in chrome, se pare ca a fost remediata acum. Ar trebui sa inlocuiesti pe siteuri cu noile coduri.
Edit: ha, a postat Avram inaintea mea![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Reformulez: exista o problema cu link-ul referrului care il primesc in e-mail?
Acolo ar trebui sa imi arate adresa site-ului meu. Nu ma deranjeaza personal chestia asta ca pot lua site-urile la rand sa vad unde am bannerul ala insa ma gandesc ca este ceva de interes general.
LE. @avram, ai dreptate Sport Guru a iesit din 2p. Am uitat eu sa le scot bannerul.
In principiu nu cred ca este vreo problema. Singurul inconvenient este ca ti-l redirectioneaza catre pagina de home a magazinului. Nu stiu insa daca vizitatorii care vin de pe acel tracker se contorizeaza insa ca fiind trimisi de tine. Cred ca cel mai in masura sa ne lamureasca cuprivire la acest aspect ar fi tetele.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
@RedHat: nu stiu exact ce se intampla acolo cu referer-ul, n-ar trebui sa fie tot 2Parale. E posibil sa fie o problema cu browserul, dar investigam si noi.
Tin sa precizez ca refererul nu este cea mai exacta masura pe care o oferim, pentru ca este dependenta de browser si de cum este implementata facilitatea in fiecare browser. Tot din aceasta cauza, nici afiliatii nu pot controla 100% acesta marime, pentru ca nu stiu ce browsere folosesc vizitatorii lor. Masa statistica este, insa, suficient de consistenta cat sa va dati seama care site trimite mai mult trafic/conversii.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)