s-a prea dus ala de pe primul loc. nu-mi explic cum a generat atatea lead-uri in 2 zile si ceva.
Versiune printabilă
s-a prea dus ala de pe primul loc. nu-mi explic cum a generat atatea lead-uri in 2 zile si ceva.
Sunt clar facute pe Matar ... 5 minute daca te uiti pe real time nu ai cum sa nu iti dai seama ... nu cred ca la 3suisses se fac atatea conturi ... plus faptul ca a fost un bug si ca au fost aprobate automat leaduri, dar ele raman aprobate(asta zice Roxana in mail), desi se stie ca exista o competitie ... ceva nu e in regula!
Vad intr-un minut 5 lead-uri de 1 ron pe fashion... cat de reale/corecte sa fie aceste statistici/leaduri?
nu vreau sa acuz pe nimeni , dar cei de la matar au sigur legatura cu cel de e pe primul loc , ori poate chiar au ei cont la 2 parale , asta deja numai e competie
surprize surprize
Un calcul rapid arata ca cel de pe primul loc inregistreaza ~2 lead-uri/minut si asta minut dupa minut, cum naiba reuseste ca eu nu pot sa-mi explic?
Probabil cu o retea de site-uri foarte bine nisate si cu trafic mare (daca exista asa ceva in .ro), altfel nu prea vad cum. De pe retelele de socializare nu cred ca sunt acele lead-uri.
LE: Ma gandesc si la spam pe mail... :)
tetele poate verifica statisticile si ne poate oferi un raspuns... raman la parere ca ceva nu-i ok acolo. dar totusi, cat de departe sunt dispusi unii sa mearga pt un iphone?
Pierdut gandacel GALBEN in competitia pe leaduri! Il declar nul. Gasitorul il poate pastra!