Cele mai tari hituri
Cele mai tari hituri
Sunt probleme cu statisticile in 2parale?De ceva vreme toate cifrele sunt inghetate(clickuri, unici), iar in realtime apar doar leaduri ...
Scriu din cand in cand diverse reduceri.
Eu am avut probleme cu un site care redirecta catre bestcoolmobile.com.
Ulterior, am aflat cu tool-ul asta intoDNS: checks DNS and mail servers health (cheers baietilor de la webfactor, asta desi eu aveam cont la hostgator) ca ar fi fost inserate niste DNS-uri aiurea. Culmea, cei de la hostgator nu puteau sa-i dea de cap nicicum, site-ul fiind in aparenta perfect curat.
Nu stiu exact contextul in care-ti apare tie treaba asta, insa m-am gandit sa impartasesc experienta mea.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
la mine sunt dezghetate
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
de fapt nu cred ca contorizeaza bine , de-o ora sunt acelasi numar de clickuri
Merge foarte greu cu achitarea comisioanelor. Am un procent de 11-12% achitate de advertiseri....si azi e ultima zi (fiind vineri) de cerere de plata?
Voi stati mai bine?
Un pic mai prost cam 6-7% din comisioanele inregistrate in noiembrie si astia platiti doar de vreo 3 advertiseri
Dar si la aprobare stau slab aprox 50%
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
asa e! nu e vineri, scuze![]()
Eu am trimis mail legat de cererea de plata, dar n-am primit inca raspuns. Probabil sunt ocupati, multi au trimis cererile acum, inainte de 15... Sper totusi sa raspunda
Signatura lipsa
European affiliate marketing landscape report http://www.affiliates4u.com/media/up...eport-2012.pdf
Bogdan Aron | twitter.com/bogdanaron | 2Parale
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)