La multi ani! de 8 martie - Ladies din afiliere
La multi ani! de 8 martie - Ladies din afiliere
Depurtat este o campanie cu o conversie foarte ok, am promovat-o intens ca sa am surpriza sa constant ca are peste 30% rata de respingere ( Media pentru Fashion este 8% ) calculat la peste 20.000 clickuri trimise, adica nu pot sa cred ca e o intamplare...
Mai nasol este ca le-am trimis doua mesaje dar nu au dat nici un raspuns. Pacat
Kurtmann are conversie excelenta, se vede de altfel si dupa pozitia 3 in fashion, daca ar aduce mai multe produse, as fi fericit. Oricum ii recomand cu caldura.
La TinaR eu nu reusesc sa ii dau de cap, poate nu am public pentru ei, vad ca vand binisor, din pacate eu nu reusesc sa ii sustin
miniprix iz hotdin pacate maruntis, rar ating 5 lei comision.
Ce opinii mai aveti pe campanii? Lately nu prea au mai fost comentarii pe subiect.
Sunt curios care ar fi rata reala de respingere la fashionup, advertiserul nr 1 in fashion!?!? Desi nu ii mai promovez de mai bine de un an, tot mai fac comisioane din articole vechi la care mi-a fost lene sa schimb linkurile si aproape dupa orice comision inregistrat, vine inevitabil mesajul: "Comision modificat in 1 leu. Motiv: clientul s-a razgandit pe parcurs." Chiar toti se razgandesc, avand in vedere ca promovez si alte campanii unde am rata de aprobare de peste 90%? Foarte, foarte rar pun alt motiv. Vi se intampla si voua, asa-i?
Nu stiu cine, om sanatos la cap fiind, ii mai promoveaza dupa ce au fost chiar aici pe forum o groaza de discutii.
Nici eu nu-i mai promovez tot din cauza asta
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Avam: sa fiu eu ghinionist? m-am raportat totusi la un calup de 20k clicks. Oricum, atata timp cat ignora mesajele nu are sens sa imi bat capul, de luna viitoare poate vedem rata de respingere oficiala.
IonutToma: well, daca e primul, cineva ii promoveaza totusi. Inainte aveau intre 35 si 55% respingere, din cate imi amintesc.
Apropo, astept la doua campanii de luni de zile sa ma aprobe![]()
Referitor la campania "watchshop" rata de conversie pentru mine este extrem de mica, nu merge mai deloc, cu toate ca ceasurile pe online ar trebui sa converteasca (am rezultate ok pe bijuterii).
A mai avut cineva experienta cu aceast magazin?
Observ la pagina produselor, langa butonul "Adauga in cos":
- link cu javascript "Comanda rapid fara inregistrare", e un formular, nu cred ca se inregistreaza comisioanele,
- link yahoo vanzari
- link comanda prin telefon
Mi se pare putin cam mult, ma gandesc sa nu ii mai promovez, dar sunt curios de alte pareri inainte!
Am o nedumerire în legătură cu contractul 2 parale și aș aprecia ajutorul vostru, mai ales o persoană care chiar se pricepe. Treaba stă în felul următor: Sunt student, momentan nu muncesc deci totul e roz până acum.
Luna trecută, am primit prima plată de la 2parale din care mi s-a reținut impozitul(lucru normal), CAS 10,5% și CASS 5,5% . Am înțeles că una dintre ele este contribuția pentru casa de asigurări..bla bla bla dar cea de-a doua de ce o plătesc? De asemenea, am înțeles de la cineva că s-ar plăti doar dacă ai avea carte de muncă, lucru pe care nu îl am.
I-am contactat pe cei de la 2parale și în urma răspunsului mi-au spus să intru în pagina Comisioane și de acolo să accesez cele 2 linkuri de care aș avea nevoie(Surpriză, linkurile nu funcționează, sau cel puțin la mine nu a funcționat). Deci, nu prea am aflat mare lucru. Dacă este cineva amabil să mă lămurească aș aprecia enorm.
2. Este normal să primești plata comosioanelor după data de 15 a lunii? Luna trecută aveam peste 100 de Lei achitați de advertiseri, am făcut cerere iar apoi pe data de 15 a mai intrat o sumă de bani. Luna aceasta, nu am atins pragul de 100 de Lei achitați de advertiseri și parcă văd că pe 15 îi adaugă și în contul 2parale. Și la voi se întâmplă tot așa ?
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
@Paul cam astea sunt taxele ...uite si linkurile 1) Codul Fiscal cu Normele valabil in 2013 2)Codul Fiscal cu Normele valabil in 2013
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Le e frica sa nu le facem vreo vanzare din greseala?Ne propunem ca in urmatoarele 2 saptamani sa facem o curatenie in contul nostru de advertiser 2 parale, astfel ca e posibil ca incepand cu 18 Martie 2013 unii afiliati sa nu se mai regaseasca in lista StarShinerS.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)