pana sa vedem si un Cyber Monday serios mai este
pana sa vedem si un Cyber Monday serios mai este
Daca ar avea un comision decent de 10%, te apropiai mai mult de cifra 1. Glumesc, facem haz de necaz!
Parerea mea, din acesta prima experienta cu black friday, este ca oamenii au cumparat mai mult obiecte scumpe cu reduceri mari. Am facut mai multe comisoane la eMAG (si ca numar si ca volum) pe care i-am promovat foarte foarte putin, fata de fashion. Facand exceptie de Flanco, la care am trimis cel mai mult trafic din 2P si la care am facut un comision de 2,4 lei, in rest fashion s-a miscat slabut, pentru mine.
Nu stiu cat de rau s-a miscat Fashion pentru cei cu site-uri dedicate dar eu am in asteptare 4 comisioane in categorie (3 dintre ele la 3 Suisses) cu un site nisat pe IT. So...![]()
Hai sa o luam pe departe. Cred ca si tu ai fi fericita sa faci in fiecare saptamana comisioanele facute de BF la 3 Suisses. Nu vad inca rata de conversie, adica despre cate clickuri trimise de tine vorbim, dar vineri chiar a fost o zi interesanta.
Si, da, multumesc afiliatilor din 2 parale si celor de la 2 parale!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
O sa ne ia ceva vreme sa le procesam, ca sunt multe, dar stai linistit, ca e de bine
.
Desi au inceput sa apara comisioanele de ieri si de pe 23 si primesc mailurile, pb e ca la multe comisioane nu imi apar datele de referrer. Mai are careva asa? Sper sa se rezolve, pt ca pe mine ma intereseaza de unde a venit fiecare comision
Signatura lipsa
Ha Ha Ha! "ore" online?![]()
Am avut emotii, crezand ca le sti pe toate. Comparatia era eMAG vs Fashion din 2P, la castiguri, in urma unui buget de promovare.
3 Suisses a fost doar o felie foarte mica din Fashion, pe care am promovat-o cu doar 320 de clickuri in 3 zile si finalizata cu 3 actiuni...care nu mi-au adus fericirea
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
In primul rand mi-ar fi jena sa vin asa de tarziu sa "zic" ceva. In al doilea rand, domniile noastre nu au inteles de ce nu ati trimis un email de informare ca ne rugati sa NU va promovam la acest eveniment, pentru ca nu aveti marfa online.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)