Eu tind sa cred ca-i vorba de reducerile colective si de aici doar un nume poate fi cautareduceri.ro care nu de mult a fost si vandut. Nu vreau sa ma gandesc si pe ce suma![]()
Eu tind sa cred ca-i vorba de reducerile colective si de aici doar un nume poate fi cautareduceri.ro care nu de mult a fost si vandut. Nu vreau sa ma gandesc si pe ce suma![]()
@Boerescu: @serbancc cea mai mare plata catre un afiliat ~ 23k euro, comisioane, nu vanzari cc @2Parale, de aici.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
well, nu. stiu curent 2 persoane care genereaza 100k+.
O ploaie de comisioane respinse la Starshiners, este de inteles ca, unele din cele respinse au acelasi IP Client ==>> Click si anume XX.123.200.20 .
Nu inteleg de ce IP Client ==>> Vanzare este diferit de cel de sus, la 4 comisioane respinse sunt 3 IP-uri Client Vanzare diferite, ramane constant doar IP Client Click.
Stie cineva prin ce se diferentiaza cele doua IP-uri ?
In situatia asta cum se intampla?, a intrat pe linkul afiliat pe 2 septembrie de la serviciu, si cumpara abia pe 12, 14, etc septembrie de acasa. Banuiesc ca a intrat direct in magazin sa cumpere, atunci cum este posibil sa-mi fie repartizat mie comisionul? (doua computere diferite cu locatii diferite si IP-uri diferite) . In plus IP-ul este de la RDS si aici nu se schimba IP zilnic.
Vorbim despre acelasi calculator, evident. Care, in situatia de mai sus, foarte probabil e si laptop sau tableta, ca nu cred ca face nimeni naveta cu desktop-ul dupa el
RDS este un exemplu de ISP care nu ofera IP-uri statice pentru abonamentele consumer. Nu zice nimeni ca TREBUIE sa se schimbe IP-ul, insa ISP-ul NU GARANTEAZA acelasi IP pentru nicio perioada de timp, oricat de scurta.
@stefania la multi ISP la fiecare conectare primesti un IP care este liber in momentul respectiv, cand te-ai deconectat acesta devine liber si este atribuit unei alte persoane care se conecteaza
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
In contextul intalnirii proaspat incheiate si ca urmare a faptului ca forumul ma considera cantitate necunoscuta, imi permit sa incerc sa devin mai util atragandu-va atentia asupra unei potentiale surse de informatii despre SEO/afiliere care v-ar putea interesa.
Cu respect,
subsemnatul
Primele 4.000 sunt mai grele...
@Cristian La mai multe! Urmatoarele cateva sute poate iti aduc un iPhone 5
Pentru cine n-a aflat inca de urmatorul challenge 2Parale: UPDATE 1: iChallenge. Din 22 octombrie. | 2Parale Blog - Marketing Afiliat
Bogdan Aron | twitter.com/bogdanaron | 2Parale
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)