@Serban Cristian
Uite inca un exemplu:b-mall care sunt la fel cu MyC, ne platesc comision la valoarea vanzarii, TVA nu exista.
Deci la fel ar trebui sa fie si cu MyC...cred ca avem de primit niste bani din urma
b-mall.jpg
@Serban Cristian
Uite inca un exemplu:b-mall care sunt la fel cu MyC, ne platesc comision la valoarea vanzarii, TVA nu exista.
Deci la fel ar trebui sa fie si cu MyC...cred ca avem de primit niste bani din urma
b-mall.jpg
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
Daca tot e vorba de MyCloset, am comisioane care stau in asteptare de 1 luna.
Ieri am avut 2 comenzi noi, comisioane 164 si respectiv 216 ron. Nu stiu cum se face, ca acestea au fost respinse astazi, in mai putin de 24h, motivul: "Clientul a anulat comanda inainte de a o expedia, s-a reorientat catre altceva."
Ideea e ca nu au mai existat alte comenzi catre care sa se fi reorientat nici un client, iar in general imi sunt respinse comisioanele mari, coincidenta sau nu!
Indiferent daca un magazin e mic sau mare, ca faci mai multi bani sau mai putin, importanta e corectitudinea!
Livrarea dureaza 4 saptamani si banuiesc ca nu comanda de nebuni, fara sa confirme cu clientul, macar telefonic. Teoretic verifica marimea (90% din cazuri nu se potriveste) sau nu mai au produsele pe 6pm.com de unde aduc ei.
Tu comanzi acum, ei comanda pe 6pm, daca 6pm nu mai are produsul, iti anuleaza comanda sau te roaga sa-ti cumperi altceva.
Daca vrei sa te asiguri, faci un test. Alege orice produs(e) de valoare mare (daca ai dubii) si vezi ce urmeaza!
Simple as that!
off: b-mall este fix aceeasi poveste sub alt nume.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Ei mi-au respins comenzile pe motiv "Clientul a anulat comanda inainte de a o expedia, s-a reorientat catre altceva."Livrarea dureaza 4 saptamani si banuiesc ca nu comanda de nebuni, fara sa confirme cu clientul, macar telefonic.
Clientul s-a orientat catre altceva, inteleg, dar nu ar trebui sa primesc o comanda noua? Asta nu s-a intamplat in nici unul din cazuri.
Poate noua comanda se face telefonic pentru a se evita plata comisioanelor.
La mine nu s-a mai miscat nici macar un leu le platibili.
Am trimis mesaj la 2p la pranz, au zis ca pana diseara mai apar schimbari. E ''diseara'' si nimic. In plus ce sa fac sa stau la panda pana la 23.59 ? Nu inteleg ce se intampla..parca ar fi la curse...chestia asta ma scarbeste la afilierea pe .ro . Offffffffffffffff
Sa mute data de 14...sa o faca 18 sa am macar doua zile cand pot sa fac hartia aia. Sau sa faca plata automat, de ce sa cer eu banii? Lucrez cu 7 retele de afiliere internationale, ma intreb cum ar fi sa stau 8 zile pe luna la panda!!! ca sa trimit hartii sa-mi primesc banii. Brrrr![]()
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
Teoretic si practic, ai dreptate: Clientul a cumparat altceva (ceva) = comision!
Legal este problema celor de la 2 parale. Tu nu ai contract de promovare sau vanzare cu magazinul. Vb cu 2 parale si explica ca tu generezi vanzari si primesti doar mail's. Ai macar un "multumesc" in textele primite?![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Am adunat un buchet de multumiri, asta se intampla de mult timp.Ai macar un "multumesc" in textele primite?
Nu am timp sa stau sa verific fiecare comision in parte, dar mi-au sarit in ochi ca sunt comisioane mari.
Am trimit mesaj la 2Parale / Mycloset legat de aceasta problema, probabil nu se va schimba nimic; dar asta imi arata inca odata cum vad uni advertiseri afilierea in RO.
myc a fost intotdeauna pe la 30% respingere, nu m-a impiedicat sa fac peste o mie de comisioane la ei...
Mihai_IS:myc a fost intotdeauna pe la 30% respingere, nu m-a impiedicat sa fac peste o mie de comisioane la ei...
Aici nu e vorba de bani, ci de cu totul alte lucruri, care din pacate lipsesc la unii!Indiferent daca un magazin e mic sau mare, ca faci mai multi bani sau mai putin, importanta e corectitudinea!
procentul de comisioane respinse este oarecum natural, trebuie sa il iei in calcul in promovarea de acest fel.
am 250 mil respinsi in 2p, da, mi ar fi stat mai bine in buzunar, recunosc. dar daca oscileaza in jurul un procent rezonabil si natural prin piata, nu trebuie sa fie o problema.
eu am mai avut discutii cu myc pe tema comisioanelor respinse, pot sa spun ca am fost lamurit. avand si eu businessuri in ecommerce, pe modelul lor nu este exagerat procentul.
acum ma enervez ca fac un mic artificiu si "declara" in 2p TVA care de fapt nu il factureaza, si ciupeste din comision 24%. cum spunea si Stefania mai sus, exista destule magazine care nu sunt platitori de tva si acorda comisioanele corect.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)