Bun, atunci sa ne apucam toti sa punem astfel de tampenii de facebook: "VIDEO! Bianca sursprinsa in timp ce facea s3x cu Fuego!" cu link catre campaniile 2p
E ok? Voi fi suspendat din 2parale?
Sau le dau exemple ca si altii fac la fel?
Bun, atunci sa ne apucam toti sa punem astfel de tampenii de facebook: "VIDEO! Bianca sursprinsa in timp ce facea s3x cu Fuego!" cu link catre campaniile 2p
E ok? Voi fi suspendat din 2parale?
Sau le dau exemple ca si altii fac la fel?
Ma, acum, serios, sa nu ma injurati, dar daca ati fi avut voi ideea cu Bianca dragusica, nu o puneati in practica?
Cu ce contravine regulilor 2p?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Mai dar cate like-uri si share-uri are
Presupuneam ca asa o sa fie de black friday asta, mult spam si bani putini pentur amarati ca mine
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ma asteptam sa vad un review video profesional si foarte informativ de la wowbiz! Sunt profund dezamagit, am dat unlike.
Retired
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Nu stiu daca incalca direct TOSul insa e reclama mincinoasa. Mint oamenii sa dea click pe link pentru a vedea pasarica biancai si cand colo ajung pe fashion days. Mie de-as fi in locul celor de la FD nu mi-ar conveni ca oamenii sa-mi asocieze brandul cu o adunatura de disperati si mincinosi care vor sa faca trafic si se folosesc de asemenea metode.
Sincer, nu stiu daca pe mine personal, ca proprietar de magazin online m-ar deranja..... Pana la urma traficul e trafic. Iar daca si converteste, e si mai misto.
Te-ar deranja roby, te asigur ca daca te gandesti mai bine si te pui in locul lor te-ar deranja
1. Iti patezi imaginea.
2. Genul ala de promovare nu converteste pe merit, e doar pentru a planta cookie-ul. Daca cineva inregistreaza un comision de pe linkul ala peste 10 zile sa spunem, mai mult ca sigur acel client a cautat fashion days pe google. Daca poza ar fi insotita de un mesaj gen "wow, ce sutien tare are Bianca Dragusanu. L-a cumparat de aici" era alta poveste.
Dorin a comentat, cum spuneam si eu, a fost o greseala de linkAm verificat 30-40 de posturi si doar in acesta era link aff, restul sunt catre siteul lor
( normal, am ignorat postarile evident comerciale )
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)