Pagina 485 din 577 PrimulPrimul ... 385435475483484485486487495535 ... UltimulUltimul
Rezultate 4.841 la 4.850 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Ai si tu dreptatea ta. Eu vorbesc de ce am testaexperimentat eu. Am simtit pe pielea mea cum conversiile au scazut (cu vreo 30% din aproximarile mele) dupa ce advertiserul a introdus posibilitatea de comanda pe messenger. Asta pe un site cu accesorii pentru femei.
    Intrebare: impozitul de 16% se retine direct din venitul brut sau din venitul brut - cass + cas?
    Ultima modificare făcută de RedHat; 25th November 2013 la 13:02. Motiv: cass

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Din perspectiva asta, criteriul afisarii numarului de telefon mi se pare stupid.
    Cam exagerata remarca. Cu cate procente ti ar creste eficienta campaniei per ansamblu daca publicul trimis de tine nu ar fi invitati sa comande telefonic ?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    Intrebare: impozitul de 16% se retine direct din venitul brut sau din venitul brut - cass + cas?
    Daca nu ma insel, impozitul de 16% se aplica la suma bruta - 5.5% sanatatea. Nu stiu exact daca se aplica si pentru pensie (pe care, la nivel teoretic, nu ar trebui sa o platesti daca esti angajat cu carte de munca)

Ar fi mai simplu sa iti faci un pfa si astfel ve putea deduce si alte cheltuieli.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    36
    Posturi
    478
    Putere Rep
    24

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    Ai si tu dreptatea ta. Eu vorbesc de ce am testaexperimentat eu. Am simtit pe pielea mea cum conversiile au scazut (cu vreo 30% din aproximarile mele) dupa ce advertiserul a introdus posibilitatea de comanda pe messenger. Asta pe un site cu accesorii pentru femei.
    Impozitele retinute sunt = 16% x suma bruta + 5,5% x suma bruta (suma bruta sa fie cel putin exhivalentul unui salariu minim pe economie) + 10,5% x suma bruta

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Cam exagerata remarca. Cu cate procente ti ar creste eficienta campaniei per ansamblu daca publicul trimis de tine nu ar fi invitati sa comande telefonic ?
    Intrebarea corecta e:
    "Cu cate procente ti ar creste sau ar scadea eficienta campaniei per ansamblu daca publicul trimis de tine nu ar fi invitati sa comande telefonic ?"
    Asa cum am spus si mai devreme, mai putine comenzi per ansamblu aduse de afiliati => scaderea comisionului de afiliere => scaderea eficientei campaniei.
    Caut cu jingle.ro.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Asa cum am spus si mai devreme, mai putine comenzi per ansamblu aduse de afiliati => scaderea comisionului de afiliere => scaderea eficientei campaniei.
    Daca scazi com. nu ma mai interesezi , daca esti o campanie ineficienta (printre ultimele in categorie ) iarasi nu ma interesezi.

TU vezi doar prin prisma advertiserului , eu imi vad de interesul meu ... am trimis clienti si astia nu vreau sa fie invitati sa dea telefon .

poti sa renunti la telefon pentru traficul din afiliere , hai ca nu e greu daca vrei
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    42

Implicit

Domnilor,

Am analizat puțin treaba cu afișarea/neafișarea numărului de telefon pe site-urile magazinelor online din 2parale.ro și am ajuns la următoarele concluzii:

1. această măsură poate fi benefică, în cazul în care:
    a) cumpărătorii ar fi familiarizați cu plățile online;
    b) cumpărătorii ar avea toate informațiile despre produs/stoc/livrare în timp real;
    c) nu ar apărea un alt „factor” (și mă refer aici la operatori) în afara cumpărătorului și a site-ului de unde achiziționează produsul;
    d) ar exista un sistem de live support, bineînțeles tot online, iar operatorul nu ar face altceva decât să-l informeze în legătură cu ceea ce dorește mai exact clientul, însă fără a-i afecta sub vreo formă decizia de a comanda online;
    e) ar exista un sistem bine pus care să poată urmări fiecare comandă venită prin intermediul platformei 2parale (fie automatizat, fie uman), care să mențină traseul vizitator -> website afiliat -> platformă 2parale -> vizitator (trasnformat deja în posibil client) -> magazin advertiser -> client (simplu vizitator/cumpărător cu comandă finalizată/cumpărător cu comandă anulată/cumpărător cu comandă modificată);

2. această măsură nu poate fi benefică dacă:
    a) cumpărătorii nu ar fi familiarizați cu plățile online;
    b) cumpărătorii în cea mai mare parte a lor, deși se află pe un website și ar putea plasa comanda direct online, aleg să facă o comandă telefonică (e vorba de familiarizare, de educație și de experiență);
    c) inversul alin.1, pct. c), d), e).

Pe cale de consecință, așa cum am subliniat și într-o intervenție anterioară, nu ar trebui să fie nicio problemă cu afișarea numerelor de telefon pentru orice vizitatori care intră pe site printr-un link de afiliat și care plasează o comandă, dacă s-ar respecta cerințele de mai sus, dar și dacă advertiser-ul ar fi corect și obiectiv 100%, știind faptul că acel client a intrat în magazinul său, a cumpărat și i-a adus un profit, tocmai pe urma partenerului său de business, afiliatul. În momentul în care va exista această corectitudine, orice mijloc de contact posibil ar trebui să existe pe acel magazin online și absolut orice comandă a clientului ar trebui onorotă și comisionată REAL, nu prin furt, uz de lipsă de verificare tehnică de care afiliații nu dispun și în aceste cazuri nu se poate realiza transparența acestui proces destul de complex de vânzare-cumpărare.

În altă ordine de idei, fie platforma trebuie îmbunătățită foarte, foarte mult din acest punct de vedere, fie advertiserii ar trebui să înțeleagă că a fi corect cu un afiliat, înseamnă un câștig pe toate fronturile, atât pentru business-ul lui, cât și pentru platformă, dar bineînțeles și pentru partenerul lui de promovare online, afiliatul. Este vorba de un win-win-win pe termen lung, care ajută piața să se dezvolte. În momentul în care acest proces va fi complet înțeles, cu modificările tehnice de rigoare, vor exista și evoluții reale și solide ale pieței.
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Nu s-a pus problema sa scoti datele de contact din site. Daca clientul are o problema, vede rubrica contact si ii suna.
    Avem o problema cu cei care pun in mijlocul paginii de produs cu font de 25 COMANDA TELEFONIC LA NUMERELE.....
    e o diferenta

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Nu are cum sa scada numarul de comenzi aduse de afiliati ptr ca scoti invitatia la comenzi telefonice. Din contra.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    TU vezi doar prin prisma advertiserului , eu imi vad de interesul meu ... am trimis clienti si astia nu vreau sa fie invitati sa dea telefon .
    Interesul tau e ca magazinul sa aiba profit mare ca sa poata sa sustina un procent de comision mare pentru afiliat.
    Caut cu jingle.ro.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •