25th November 2013, 13:13
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
RedHat
Intrebare: impozitul de 16% se retine direct din venitul brut sau din venitul brut - cass + cas?
Daca nu ma insel, impozitul de 16% se aplica la suma bruta - 5.5% sanatatea. Nu stiu exact daca se aplica si pentru pensie (pe care, la nivel teoretic, nu ar trebui sa o platesti daca esti angajat cu carte de munca)
Ar fi mai simplu sa iti faci un pfa si astfel ve putea deduce si alte cheltuieli.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
25th November 2013, 13:22
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
RedHat
Ai si tu dreptatea ta. Eu vorbesc de ce am testaexperimentat eu. Am simtit pe pielea mea cum conversiile au scazut (cu vreo 30% din aproximarile mele) dupa ce advertiserul a introdus posibilitatea de comanda pe messenger. Asta pe un site cu accesorii pentru femei.
Intrebare: impozitul de 16% se retine direct din venitul brut sau din venitul brut - cass + cas?
Impozitele retinute sunt = 16% x suma bruta + 5,5% x suma bruta (suma bruta sa fie cel putin exhivalentul unui salariu minim pe economie) + 10,5% x suma bruta