@ puthre
Cam cat ar trebui sa fie grav? 1 din 10?In conditiile astea sunt 8 comenzi ale tale si 16 comenzi IN TOTAL telefonice, ceea ce nu e chiar atat de grav. Parerea mea.
@ puthre
Cam cat ar trebui sa fie grav? 1 din 10?In conditiile astea sunt 8 comenzi ale tale si 16 comenzi IN TOTAL telefonice, ceea ce nu e chiar atat de grav. Parerea mea.
Cred ca sunteti obositi... am facut eu undeva calcul procentual ? La fel de bine pot sa fie 10 operatori si 10 calculatoare si doar unul din ele a avut cookie, nu e asa ca atunci e chiar naspa?
Pentru cele 2-3 zile in care au inregistrat comisioane astfel si raportandu-ma la trafic generat, conversie, etc am considerat ca este mult.
Mai are cineva probleme cu facebook sau sunt singur? Tot ce am programat pentru azi nu a mers viral , au fost vazute de maxim 200 de persoane iar like-uri max 10/postare. Am postat acum ceva si in 4 min a avut peste 300 de like-uri , insa cele programate tot nu merg
Si eu am patit asta, si nu au fost programate, se pare ca unele nu mai sunt afisate pe wall-ul fanilor
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Modificat: Am inteles acum mai bine despre ce era vorba, am scris aiurea! Mea culpa!
Ultima modificare făcută de iSKY; 20th November 2013 la 19:39.
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
isky, te-ai bagat ca musca-n lapte
sorinelo, de azidimineata e problema. Nu se afiseaza postarile PROGRAMATE. Primesti like-uri si vizite doar de la cei care-ti viziteaza pagina. Daca pui insa ceva pe facebook manual, va fi distribuit normal fanilor si va avea un impact cel putin la fel fel ca de obicei (zic cel putin pentru ca multe postari nu s-au afisat fiind programate, iar cele puse manuale apar mult mai usor fanilor)
sper sa se rezolve cat mai repede, ne plangem de 2p dar se pare ca se intampla si la case mai mari
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)