Pagina 23 din 577 PrimulPrimul ... 1321222324253373123523 ... UltimulUltimul
Rezultate 221 la 230 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.622
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Pai nu le mai promova produsele care nu-s pe stoc.
    De foarte multe ori, clientul cumpara cu totul altceva decat ai promovat tu, deci char dara tu ai face asta, si printr-o minune ai avea pe site la tine doar produse ce evomag le are in stoc, tot te vei lovi de problema asta. Problema este la magazin, nu la tine.

In mod normal, clientul nici nu ar trebui sa poata comanda un produs ce nu exista in stoc, dar aici vorbim de magazine adevarate...
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    39

Implicit

Asta ma intreb si eu.. cum e posibil sa plasezi o comanda pentru un produs care nu exista pe stoc? Sa zicem ca, comanda a fost plasata... daca consideram procentul meu de anulare a comisioanelor 54% sau chiar cel de pe luna octombrie, 34%.. inseamna ca 34% (sau 54% in cazul meu) din cei care au plasat comenzile nu si-au primit produsele.. oare cum mai exista acest magazin pe piata?

Le dau dreptate celor care se orienteaza numai catre marketingul afiliat de afara... aici, tu te chinui sa promovezi produse, trimiti trafic catre magazin, culmea ..unii dintre ei chiar sunt interesati (de produsul promovat sau de altul), plaseaza comanda..si..surpriza! Produsul nu este pe stoc!

Chiar daca AM-ul este la inceputuri in RO, nu cred ca ar trebui sa reinventam roata si ar fi mai util pentru toata lumea sa luam deja ce este bun si merge de afara. In cazul de fata 2Parale are un cuvant greu de spus in a fixa regulile jocului.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

stai calm, ca se cern singure ciurucurile. Uite si pe mult hulitul IT, a venit clickshop si altex si brusc, se poate si fara 50% comisioane respinse. Nu zic ca ceilalti respingeau cu rautate, poate nu lucreaza cu stocuri, dar ii va forta sa mearga in directia cea buna, sau pleaca. Oricum, de la 1 se anunta niste modificari substantiale in contractele magazinelor, si nu va mai renta sa stea degeaba in 2p ca si pana acum.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

And the Zen master says, "we'll see."

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Marius Morariu Vezi Post
    N intelege Kidu ca as incepe ceva proiect super serios, dar eu am incredere in viitorul turismului facut prin marketingul afiliat. Cred eu ca va fi nisa buna. Totusi n-am nici o pasiune si mi-ar fi greu sa ma implic in asa ceva. Cu comertul online e alta treaba, asta-i interesant mai ales cand se intampla chestii ca Black Friday de anul asta.
    Si ia uite ce zic niste baieti informati "Fashion and travel arrangements - most popular categories in Western Europe " de aici

Sunt aproape sau ce?

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    36
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Are idee cineva cam ce magazin converteste bine pe nisa de telefoane mobile?
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    53

Implicit

quickmobile

ghinionist este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    11th February 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    122
    Putere Rep
    32

Implicit

Cel mai mare comision inregistrat ieri(24 Decembrie): 24,797.78 RON , venit se pare in urma unei vanzari de 495,955.65 RON.Eroare de sistem, comanda pusa la misto sau lovitura perfecta(daca e reala sunt curios daca exista stoc pentru suma respectiva)...
    Scriu din cand in cand diverse reduceri.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

pot sa fie 100 de laptopuri mai performante, nu e un capat de tara. Dar ma indoiesc ca astfel de comenzi se fac online si nu prin cerere de oferta. Sub 5% sanse sa fie comision acceptat.

polooradea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    35
    Posturi
    373
    Putere Rep
    28

Implicit

la unele magazine scrie ca nu se accepta vanzarea prin SEM. adica daca eu am la cautarea "pantofi ieftini" pozitia 5 in google si cineva intra pe site-ul meu, da click pe banner si cumpara pantofi nu se mai pune vanzarea? cum isi dau ei seama ca respectivul vizitator a dat search pe google?

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

SEM e search engine Marketing. Adica n-ai voie sa folosesti adwords ca le faci lor concurenta pe aceleasi keywords.
    Caut cu jingle.ro.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •