Mie imi place tare mult ideea lor, se vede ca au investit in platforma. Bravo lor!
Mie imi place tare mult ideea lor, se vede ca au investit in platforma. Bravo lor!
@cartus - ai intrebat si in topicul cu PS acelasi lucru. Daca acolo sa zicem ca eMAG sunt mai restrictivi si ar putea avea ceva probleme (desi ma indoiesc ca nu s-a prins nimeni pana acum si nu s-a discutat), in 2parale iti garantez ca nu are nimeni nici o problema, ba chiar cred ca o sa fie apreciati. Mie unul imi place ideea lor si imi par mult mai utili decat comparatoarele de preturi pentru ca iti arata evolutia preturilor, o informatie extrem de utila in ziua de azi si mai ales atunci cand apar asa-zisele "oferte si reduceri" la anumite produse in anumite magazine.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Nu cumva sa faca unu ceva nou si util ca poate il foloseste lumea si pierzi tu comisioane? Altfel nu vad ce regula incalca, mie mi se pare chiar interesant.
In afara de jingle, e primul proiect care chiar mi se pare deosebit si inovativ.
P.S. Ar trebui sa-ti dea o bere pentru reclama (si mie tipul jingle)
Retired
Am si eu cateva probleme cu feed-urile din 2parale. Unele sunt "acceptabile" (sa zicem), dar altele NU.
Am facut un post aici: Afilierea cu/prin 2parale – Web Jungle
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Eu am alta pb. Feedurile xml au fix 500 de produse si nu stie nimeni de ce ...sau nu mai e nimeni tehnic p-acolo. Astept sa angajeze, am vazut anunturile lor .
@tom e adevarat, dar te poti descurca, depinde cum le folosesti. Bine, daca ar merge ....observ ca si cu descarcatul lor e o pb.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
De ce credeți ca agregatoarele si comparatoarele de preturi sunt interzise? Dacă intra price ro ShopMania sau altele de genul asta în afiliere, poți sa te apuci cu încredere de altceva... oierit sau agricultura.
Vezi ca si-n agricultura unii au tractoare mai smechere si nu e interzis.
Serios acum, in loc sa te plangi de ce faci altii vezi ce poti s inbunatatesti tu. Si pricy si comparatoarele costa timp si cod si servere, oamenii au bagat niste bani (sau timp daca's coderi, dar e tot aia), daca nu poti concura cu ei la capitolul asta incearca sa te ataci din alt unghi. Afilierea, nu pe ei.
Bafta
Retired
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)