Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Ca simplu cetatean (care nu face nici macar un update pe zi), ma intreb de ce era nevoie sa stergem cu buretele tot ce functiona si sa reinventam roata? Ca sa batem recordul la update-uri?
Una peste alta, am inteles ca un cetatean din India a reusit sa primeasca prima plata de 100$ de la 2P. Deci pe alte meridiane exista si oameni fericiti!
Ce se stie de bonprix? Ne apucam sa stergem toate link-urile?
Ciudat e ca i-au anuntat ca fiind suspendati iar azi am primit mesajul asta prin 2performant:
bonprixro program has changed the conditions of the affiliate program.
Used to be: Specific Terms of Service:
Media and entities operating on his order shall not emit ads in Google Adwords when a user searched phrase contains the words "bon prix" or "bonprix"
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
https://ro.2performant.com/blog/prim...si-raspunsuri/Reprezentatul deClub.ro, Serban Cristian, este unul dintre cei mai cunoscuti oameni din piata de afiliere din Romania, cu o experienta incredibil de mare ca afiliat, dar si ca om de ecommerce, care ne-a ajutat/promovat mult in trecut, lucrand foarte bine impreuna. Era greu de crezut ca vom ajunge in aceasta situatie, insa, dupa cateva luni in care am vazut ca problemele lui nu se rezolva, nu am avut alta varianta decat sa ne oprim. Am recuperat de curand 2 facturi restante de la el. Suntem in continuare in discutii si va vom tine la curent.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
La Evomag de Black Friday scrie ca dau comision 3% dar mie toate mi s-au inregistrat cu 1%.
La voi cum e?
Black Friday 2016, lista comisioane Advertiseri 2Performant
Cei de la evomag au schimbat in jurul orei 00:00 din 3% in 1%...
Nu e curios deloc. Cred ca multi au renuntat la 2P odata cu migrarea pe noua platforma. In plus cele cateva "falimente" de rasunet, incep sa isi spuna cuvantul. Eu inca mai astept sa semnalizeze care anume adviser ascunde nr de telefon pe pagina produsului. A, era sa uit, astept si aplicatia mobila ... anul viitor. .
De ce nu va informati? Aveti la indemana blackfridayiscoming.ro si blogul profitshare. Dar am facut eu analiza scurta pentru ca am scris pe blog un articol despre BF2016. PS = 80.000 de conversii VS 2P=61.000
@johny2k - nu tin espres sa mai faca si app pentru 2P, au optimizat site-ul pentru mobile si chiar e ok. Si eu eram interesat de app, dar am inteles de ce nu e o prioritate si m-am obisnuit.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Momentan este/sunt 6 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 6 vizitatori)