12th October 2016, 20:34
1 out of 1 members found this post helpful.
Mai e problema comisioanelor acceptate si neplatite.
Nu este corect ca doar afiliatul sa suporte pagubele. Din taxa lunara pe care o platesc magazinele ar trebui constituit un fond de risc iar o parte din comisioane sa fie platite de acolo pana se obtin pe cale legala.
Daca un magazin ar sta cativa ani in platforma cu siguranta s-ar aduna bani incat sa compenseze.
18th October 2016, 10:20
0 out of 1 members found this post helpful.
@bogumil multumesc pentru raspuns. credeam ca imi scapa mie ceva. cat despre ticket, am facut deja un prim pas, astept (eventual) un prim raspuns. sper totusi sa nu fie la anul.
26th October 2016, 21:20
Acum ceva timp ma plangeam de faptul ca nu putem vedea in noua platforma 2P, care dintre adviseri ascunde nr de telefon pentru utilizatori ce ajung pe site-ul lor prin link-urile afiliat. Dupa mai mult de o saptamana de la deschiderea unui ticket am primit un raspuns scurt, in care mi se aduce la cunostiinta ca intr-adevar nu mai avem acces la astfel de informatii. Si atat. Fara alte detalii, fara sa mi se spuna daca exista in plan ca aceste detalii sa fii reintroduse, etc. Am revenit, am cerut mai multe informatii si am primit un raspuns parca venit din partea unui autist. Va las pe voi sa va delectati cu el:
Salutare,
Iti multumim pentru interesul manifestat! Pentru viitor avem mai multe planuri in ceea ce priveste dezvoltarea platformei si afisarea mai multor detalii de interes, atat pentru afiliati cat si pentru advertiseri.
Daca sunt alte nelamuriri, nu ezita sa ne contactezi.
O zi frumoasa!
Asta in conditiile in care eu intrebasem punctual, despre ascunderea numarului de telefon. Am impresia ca cei de la suport ori nu si-au luat salariile, ori sunt platiti de cei de la Profitshar sa ne impinga catre acolo.
27th October 2016, 11:40
Multe s-au dus pe apa sambetei odata cu trecerea la noua platforma.
2 chestii mari si faine:
1. dublarea celui mai mare comision, chestia cu recordul
2. pagina cu hall of fame care ajuta si adv noi sa gaseasca afiliati buni dar si pe afiliatii buni sa negocieze cu adv.
Mai sunt multe dar aia e...ne-am obisnuit sa mergem inapoi
27th October 2016, 13:27
Da chiar, a disparut hall of fame si eu nu am apucat sa ajung acolo. Trist.
Eu astept aplicatia 2Performant.
De altfel cred ca 2Parale s-a grabit sa treaca la 2Performant si nu a luat in calcul volumul de munca post migrare. Era mai bine daca amanau pana la inceput de 2017 ori daca efectuau migrarea la inceputul verii.
In fine, trebuie sa vedem si lucrurile bune cum ar fi advertiserii pre-paid si plata mai rapida a comisioanelor. In timp cred ca vor regla si restul de nemultumiri ale noastre.
27th October 2016, 15:37
De pe 6 august si pana acum au fost puse in productie 280 de modificari. Nu sunt incluse aici bug-urile raportate de catre utilizatori, ci doar dezvoltarile (mai mici sau mai mari) care s-au facut de atunci si pana acum. Posibil sa fie chiar mai multe si sa nu existe un istoric detaliat pentru absolut toate (cel putin in primele zile dupa migrare, au fost atat de multe incat e posibil sa nu fi fost logate toate).
De atunci si pana acum au trecut 82 de zile (59 de zile lucratoare).
280/59 ~= 4.7 update-uri pe zi.
E suficient de "on the fly"?
Si da, "Dublu pentru campioni" si un sistem de badge-uri (atat pentru hall of fame, cat si pentru semnalizarea utilizarii scriptului de ascundere de numar de telefon, precum si altele) sunt in plan.