Pagina 570 din 577 PrimulPrimul ... 70470520560568569570571572 ... UltimulUltimul
Rezultate 5.691 la 5.700 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Mai e problema comisioanelor acceptate si neplatite.

Nu este corect ca doar afiliatul sa suporte pagubele. Din taxa lunara pe care o platesc magazinele ar trebui constituit un fond de risc iar o parte din comisioane sa fie platite de acolo pana se obtin pe cale legala.

Daca un magazin ar sta cativa ani in platforma cu siguranta s-ar aduna bani incat sa compenseze.

johny2k este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd May 2013
    Locaţie
    GB
    Posturi
    107
    Putere Rep
    0

Implicit

Poate cineva sa imi spuna daca mai putem vedea undeva in platforma care adviser ascunde nr de contact si care nu??? Inainte avea informatia asta in dreptul fiecaruia, acum nu o gasesc nicaieri sau poate nu am cautat eu unde trebuie.

bogumil este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    83
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de johny2k Vezi Post
    Poate cineva sa imi spuna daca mai putem vedea undeva in platforma care adviser ascunde nr de contact si care nu??? Inainte avea informatia asta in dreptul fiecaruia, acum nu o gasesc nicaieri sau poate nu am cautat eu unde trebuie.
    Informatia despre ascunderea elementelor de trafic leak nu mai apare in noua platforma. Poti face un ticket catre support sa o adauge la lista de cerinte, poate se indura cineva sa o rezolve. La anu'

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd May 2013
    Locaţie
    GB
    Posturi
    107
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@bogumil multumesc pentru raspuns. credeam ca imi scapa mie ceva. cat despre ticket, am facut deja un prim pas, astept (eventual) un prim raspuns. sper totusi sa nu fie la anul.

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

Implicit

De ceva timp au inceput pregatirile pentru BF, de azi s-a intrat in line dreapta... cine crezi ca se mai ocupa de modificari? Probabil ca din februarie in colo sa mai vedem ceva facilitati noi in platforma.

p.s. Raspunsul va fi cel standard, e deja in lista de prioritati...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd May 2013
    Locaţie
    GB
    Posturi
    107
    Putere Rep
    0

Implicit

Acum ceva timp ma plangeam de faptul ca nu putem vedea in noua platforma 2P, care dintre adviseri ascunde nr de telefon pentru utilizatori ce ajung pe site-ul lor prin link-urile afiliat. Dupa mai mult de o saptamana de la deschiderea unui ticket am primit un raspuns scurt, in care mi se aduce la cunostiinta ca intr-adevar nu mai avem acces la astfel de informatii. Si atat. Fara alte detalii, fara sa mi se spuna daca exista in plan ca aceste detalii sa fii reintroduse, etc. Am revenit, am cerut mai multe informatii si am primit un raspuns parca venit din partea unui autist. Va las pe voi sa va delectati cu el:

Salutare,
    Iti multumim pentru interesul manifestat! Pentru viitor avem mai multe planuri in ceea ce priveste dezvoltarea platformei si afisarea mai multor detalii de interes, atat pentru afiliati cat si pentru advertiseri.
    Daca sunt alte nelamuriri, nu ezita sa ne contactezi.
    O zi frumoasa!
    Asta in conditiile in care eu intrebasem punctual, despre ascunderea numarului de telefon. Am impresia ca cei de la suport ori nu si-au luat salariile, ori sunt platiti de cei de la Profitshar sa ne impinga catre acolo.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Multe s-au dus pe apa sambetei odata cu trecerea la noua platforma.

2 chestii mari si faine:

1. dublarea celui mai mare comision, chestia cu recordul
    2. pagina cu hall of fame care ajuta si adv noi sa gaseasca afiliati buni dar si pe afiliatii buni sa negocieze cu adv.

Mai sunt multe dar aia e...ne-am obisnuit sa mergem inapoi

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Da chiar, a disparut hall of fame si eu nu am apucat sa ajung acolo. Trist.
    Eu astept aplicatia 2Performant.
    De altfel cred ca 2Parale s-a grabit sa treaca la 2Performant si nu a luat in calcul volumul de munca post migrare. Era mai bine daca amanau pana la inceput de 2017 ori daca efectuau migrarea la inceputul verii.
    In fine, trebuie sa vedem si lucrurile bune cum ar fi advertiserii pre-paid si plata mai rapida a comisioanelor. In timp cred ca vor regla si restul de nemultumiri ale noastre.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

Implicit

Cine este vechi in platforma (si nu numai), isi da seama ca oricat de mult ar fi prelungit migrarea, tot nepregatiti i-ar fi luat.
    Nu uitati, platforma era up and running de 1 an de zile pe extern. Si cu toate astea, tot nepregatiti i-a gasit.

Platforma e mai moderna, dar updateurile tot asa de greu se implementeaza. Acum nu mai au nici o scuza ca nu e platforma lor, ei au construit-o, ar trebui sa o stie pe de rost si micile modificari ar trebui facute on the fly. Acum poate nu mai au oameni...

Cum am zis si mai sus, poate din februarie in colo sa mai apara ceva nou.

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    42

Implicit

De pe 6 august si pana acum au fost puse in productie 280 de modificari. Nu sunt incluse aici bug-urile raportate de catre utilizatori, ci doar dezvoltarile (mai mici sau mai mari) care s-au facut de atunci si pana acum. Posibil sa fie chiar mai multe si sa nu existe un istoric detaliat pentru absolut toate (cel putin in primele zile dupa migrare, au fost atat de multe incat e posibil sa nu fi fost logate toate).

De atunci si pana acum au trecut 82 de zile (59 de zile lucratoare).

280/59 ~= 4.7 update-uri pe zi.

E suficient de "on the fly"?

Si da, "Dublu pentru campioni" si un sistem de badge-uri (atat pentru hall of fame, cat si pentru semnalizarea utilizarii scriptului de ascundere de numar de telefon, precum si altele) sunt in plan.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •