Mie astazi mi-a aparut un comision ca fiind aprobat iar mai tarziu in asteptare :)
Versiune printabilă
Mie astazi mi-a aparut un comision ca fiind aprobat iar mai tarziu in asteptare :)
Trimite mesaj la afiliat@2parale.ro si deschide un ticket. Si eu am avut o pb asemanatoare, cu niste comisioane care imi apareau platibile (adica erau achitate de advertiseri) si deodata m-am trezit cu ele in stadiul de aprobate (urmau sa fie achitate de advertiseri). Dar le-am dat mesaj si s-a rezolvat pb.
Ok, acuma am trimis un mail. Multumesc
asta are, asta n-are, asta e câștigătoare
oarecum offtopic.
Comert online @ clickshop
Doar doua luni, un fleac. Este un tv din serie anterioara, nu o "ultima aparitie".Citat:
Din pacate va comunicam ca produsele comandate de dumneavoastra nu au ajuns in depozitele noastre. Din acest motiv nu va putem expedia comanda dumneavoastra AUF-BE-****** din data de 19.04.13 la termenul stabilit..... Comanda dumneavoastra va pleca asadar din depozitele noastre in data de 14.06.13.
http://i.imgur.com/mw4RWCe.jpg
Asa da .. poti renunta la notificari
!!Singura problema este ca nu functioneaza filtrarea ..
Exact. +1 de la mine pt 2p :) In sfarsit un update cu adevarat asteptat (eu, personal, il astept de ceva vreme... m-am saturat si eu de advertiseri care trimit cate 2 mesaje pe zi) :)
De 3 zile am trimis mail cu problema mea si inca nu am primit niciun raspuns :|