campanii noi, ceva interesant pe fashion :)
Versiune printabilă
campanii noi, ceva interesant pe fashion :)
tre sa plec,nu am timp de copy/paste, dar...
am ochit ceva interesant, daca sunt de 99, mi e teama ca raman repejor fara pachetelul ala de 10k clicks :D
Cand un advertiser de pe 99 ajunge la 10.000 nu va fi oprit - programul va functiona in continuare. Va trece pe un pachet cu mai multe optiuni. Sper ca e mai clar acum. Spor!
Sunt placut surprins sa vad interes pentru afiliati si promovare la cateva din noile campanii 2Parale.
Deoarece consider ca nu e corecta afisierea vizibila a numerelor de telefon in header, pentru vizitatorii trimisi prin afiliere, am punctat de fiecare data acest aspect prin email-uri sau alte mijloace.
As aprecia daca si alti afiliati ar face acelasi lucru!
Astazi am primit raspuns prompt de la o campanie noua: "Am scos din header nr. de telefon pentru linkurile generate din afiliere" si ma bucura acest lucru.
Bravo Mihai!
Tab nou in conturile 2Parale ( momentan in beta, nu va repeziti sa verificati )
Se refera la procedura automata de retragere bani. Puteti avea mai multe profile de plata, puteti trage banutii pe pers fizica sau in contul firmei, dupa dorinta. Pentru moment, transferurile se fac in aceeasi perioada stiuta 15-20, dar cred ca peste ceva timp se va putea cere retragere oricand.
http://seoserv.ro/wp-content/uploads/2013/04/tabnou.jpg
si formularul de retragere:
http://seoserv.ro/wp-content/uploads/2013/04/plata.jpg
Diferenta de cost lunar intre pachetul 99 si pachetul minim superior nu este deloc mare, este chiar mai bine din p.d.v. costuri daca ei in consideratie faptul ca magazinul primeste un trafic de minim 10.000 de clickuri si implicit un numar semnificativ de conversii ( pentru ca nu vad de ce ai promova un magazin daca acesta nu converteste) si atunci magazinele ar trebui sa se bucure pentru performanta de a depasi limitele acestui pachet. Cred ca marele castig cu acest pachet 99 este lipsa taxei de setup, care este 0. Practic advertiserii neperformanti vor ramane in continuare cu pachetul 99 sau vor iesi din retea, cei care performeaza vor trece la pachetul superior. La un calcul simplu facut am constatat ca ar fi bine ca un magazin sa depaseasca una dintre cele 2 limite (3000 de afiliati sau 10.000 de clickuri), aste inseamna mai mult trafic, mai multe conversii, costuri mai mici per comision, etc.
Pentru un magazin cu minim 50 de comisioane valide lunare costul per comision cu pachetul 99 este mai mare decat costul cu un pachet superior daca luam un calcul o medie de 20 Ron per comision. Comisionul retelei este acelasi in ambele cazuri, doar ca la pachetul 99 mai exista si un comision fix lunar care se adauga. Ce inseamna 50 de conversii daca luam in calcul o rata de conversie de 0,5 ? Simplu, 10.000 de clickuri. Asta inseamna pur si simplu costuri mai mici per conversie la un numar mai mare de conversii ...
99 a fost lansat pentru a atrage cat mai multi advertiseri in retea fara costuri initiale foarte mari pentru acestia, pentru a le da posibilitatea sa testeze capacitatile platformei de a genera vanzari fara sa platesti o taxa mare de setup si alte costuri initiale destul de maricele pentru magazine mai mici. Poate ca ar fi bine daca cineva de la 2parale ar publice un studiu de caz, cu cateva date concrete pentru a elimina reticenta afiliatilor.
In concluzie, promovati cu incredere magazinele cu pachetul 99 daca acestea merita si convertesc, cu siguranta nu vor iesi din retea pentru ca au depasit 10.00 de clickuri...
Ca si comparatie, pachetul 99 e un fel de voucher adwords de 200 RON... google iti da 200 ron, tu pui 50 ron ca sa-ti deschizi contul si sa poti folosi voucher-ul. Daca stii sa setezi o campanie adwords si sa generezi profit din cei 250 de ron cu siguranta vei ajunge la concluzia ca se merita si vei investi in continuare in adwords. Daca nu... la revedere... La fel e si aici cu acest 99.
Octav, perfect deacord cu ce spui tu, dar asta e situatia ideala. In realitate, multe din aceste magazine noi nu au ajuns inca la maturitate, nu sunt "coapte" iar ratele lor de conversie sunt foarte slabe. Nu mai vorbim de stocuri, mentalitatii si alte probleme...