Ma intrebi de 2p ca acolo o ardeai mai subtil. De altex nu zici nimic, a?Sunt aici. Spune-mi, te rog, cand am vorbit ultima data de 2P. Mersi.
aici: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat
aici: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat
sau poate pe aici la altex: Altex Afiliere
Daca mai caut mai gasesc. Cat ti-a intarziat 2p cu plata de erai asa nemultumit de intarziere? Eu astept de la emag o plata prin 6 Iunie si nu mai zic la nimeni. Poate ca nu lucrez la vreo companie concurenta, zic si eu.
Acum nu mi-o lua in nume de rau, nu am nimic personal cu tine, dar bate la ochi. Pe langa asta, de cand cu newsletterele esti singurul care sustine ca nu afecteaza cu nimic afiliatii si incerci sa convingi lumea ca de fapt problema e la siteurile lor. Las-o balta, gogosi cumparam de la gogoserie![]()
Ultima modificare făcută de RedHat; 15th July 2013 la 17:28.
@Redhat
Din decembrie (asadar inainte de a ma angaja la Conversion) nu am comentat nimic la adresa 2P si in continuare ma voi abtine de la astfel de discutii. Ce am pus acolo a fost o situatie punctuala, nicidecum nu intentionam sa trollez.
Acuma ce ați vrea? Să recunoască Claudiu că newsletterul rupe fâșul afiliatului? Vă imaginați ce reacții ar fi dacă el ar fi și măcar puțin de acord, sau ne-ar "consola" pe aici că ne tot văicărim?Și-ar pierde slujba... Dă-o-n colo' de treabă.
Mie îmi este clar că el trebuie să fie foarte responsabil de ceea ce zice... și nu poate să ne de-a decât gogoși, că nu are cum... având poziția lui actuală.
Probabil nu există nicio soluție, iar el nu are ce să facă decât să mai zică una alta la câte o ședință.
Eu încă sunt curios de mulțimea ce aștepta butonul verde...
Cască ochii zilnic la ZERO rulaj
Am intrat astazi pe emag si am intrat in vorba cu un asistent spunandu-i ca nu ma descurc sa fac o comanda.
Mi-a explicat pas cu pas cum pot face comanda fara nici o intentie sa imi preia el comanda fara ca aceasta sa treaca prin sistemul de afiliere. Se pare ca asistentul e acolo pentru a ajuta nu pentru a prelua comenzi.
Ce s-a intamplat cu Profitshare 2.0? a picat reteaua?
asa se pare "502 Bad Gateway", iar linkurile nu merg![]()
La voi apare pagina asta la redirectionari?
bad_gateway.JPG
Conexiunea cu serverul a fost reinițializată în timp ce se încărca pagina. - asa apare la mine in Firefox.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)