Eu am crezut ca se intelege de la sine ca glumesc, sper ca nu a luat nimeni de bun![]()
Eu am crezut ca se intelege de la sine ca glumesc, sper ca nu a luat nimeni de bun![]()
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
@Claudiu Farcas, comisioanele sunt in timp real sau vor aparea in urmatoarele zile?
E un mic delay, se actualizeaza la cateva zeci de minute maxim.
La mine deja au inceput sa apara comnezi in statistici. Nota 10 pentru servere pana la ora asta.
Retired
da
si la mine, apar imediat
dar comisioanele mici e dezamagitor
13 comisioane 50 lei
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
As spune naucitor, dar mai degraba e HALUCINANTBravo eMAG! Bravo Profitshare!
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Ma doare inima cand ma gandesc ce-ar fi insemnat vanzarile de astazi la comisioane normale. Felicitari pentru actualizarea rapida a comisioanelor, chiar nu ma asteptam.
Bravo Profitshare pentru uptime si actualizarea statisticilor in timp real!
Daca ati implementa si doleantele afiliatilor in platforma, nu cred ca o sa va fie greu sa deveniti lider de piata in scurt timp!
Actualizarea comisioanelor si statisticilor este destul de rapida. Pacat de comisioane ca sunt foarte mici.
Cel mai mic comision inregistrat este de 0.20 lei![]()
La un slider de produse, deja creat, exista posibilitatea de a completa produse?
Sau trebuie sa creezi un nou slider si sa adaugi din nou produse?
Am slidere mai vechi, iar multe din produse nu mai sunt si as vrea sa le completez cu produse noi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)