Off: Nu are legatura cu afilierea, dar e bine ca ne motiveaza sa participam, sa cumparam dar si sa promovam... s-a dat BMW-ul oferit de Halloween - Castigatorul BMW Seria 3 al concursului eMAG.ro, “Noaptea Bantuitilor de Promotii” @ eMAG Blog
Voua va raporteaza bine Profitshare in ultimele zile? Acum 2 zile imi arata in dashboard 2 comenzi, dar in lista de comenzi nimic. Plus ca ieri au aparut 6 comisioane deodata, 4 de ieri si 2 de alaltaieri. Am scris la suport, dar in afara de numar de tichet nu am primit niciun raspuns. Eram curios daca mai are si altcineva aceasta problema. Se pare ca s-a declansat dupa mentenanta de Vineri noaptea.
De ce profitshare nu afiseaza rata de respingere a comisioanelor pentru fiecare advertiser?
Eu cred ca e o problema si asta. Vad cateva campanii care par interesante, insa spre deosebire de 2p aici trebuie sa merg la ghici, sa bag bani in promovare si apoi sa-mi dau seama ca de fapt advertiserul ala respinge 60% din comisioane.
In profitshare mi se par greu de folosit tools-urile, mai ales ca acum sunt mai multi advertiseri.
Pe aceasta cale vreau sa recomand implementarea Tool Groups (ex 2Parale, CJ).
E foarte utila in special pentru cei care au mai multe site-uri.
Nu mai trebuie sa intrii in fiecare site in parte, cand vrei sa stergi/modifci banere, le poti schimba direct din interfata, plus ca le si roteste.
In plus, ex CJ ofera optiunea de afisare preferentiala a banerelor dintr-un grup.
Ar fi util sa existe ceva asemanator si in profitshare!
@Mihai_IS
Ai incercat cu Pool-ul de campanii? Ruleaza ca un mini adserver, doar alegi campaniile pe care doresti sa le incluzi in pool si acesta va roti automat pe site-ul tau aceste bannere si se vor actualiza cu campaniile adaugate ulterior de tine, din contul Profitshare. De asemenea, afiseaza doar campanii in perioada de valabilitate.
Iti recomand sa definesti cate un astfel de pool pentru fiecare site, fiecare pool si instrument grafic de promovare fiind asociat cu un site.
k, merci,
Nu stiam, cautam ceva asemanator.
O sa il incerc si revin cu feedback.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)