Pagina 401 din 410 PrimulPrimul ... 301351391399400401402403 ... UltimulUltimul
Rezultate 4.001 la 4.010 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Afișare hibrid

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Probabil stiti ca anul asta s-a mers pe "splitarea" comenzilor care au avut mai multe produse, probabil din dorinta de a simplifica procedura de expediere. In felul asta cred ca s-a produs o incarcare mai mare pe curieri, o comanda fiind expediata si in trei-patru colete.
    Am crezut ca la mine a fost o greseala a curierului (comanda fost in decembrie) care a venit de doua ori pentru a livra doua produse din aceeasi comanda de la EMAG (produse vandute de eMag).
    In aceeasi comanda au fost 4 produse de la 3 firme diferite (2*Emag + 1 +1) si am fost vizitat de 4 ori de curieri in 2 zile diferite (de fapt ei au fost de 6 ori, in doua din situatii nefiind acasa, situatia clasica cand suna sunt in fata blocului).

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Cele mai mari probleme au fost cu Cargus / Urgent Curier care dupa fuziune se pare ca nu au reusit sa se reorganizeze. Chiar ieri mi-a spus un prieten ca inca mai sunt oameni care isi asteapta comenzile de la BF expediate prin Urgent Cargus. E doar o informatie neconfirmata, a nu se lua neaparat de buna. Mare pacat daca e asa, colaboram frecvent cu Urgent Curier si eram foarte multumit de serviciile lor. Mi-au rezolvat uneori chiar si situatii considerate de altii imposibile, adica schimbarea destinatarului dupa expedierea coletelor.

EPoX este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th January 2006
    Locaţie
    Romania / Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    438
    Putere Rep
    39

Implicit

Anul asta ca in niciunul.. inainte era o alta relatie de comunicare intre profitshare si afiliati.. inainte tot timpul bagau banutii inainte de craciun acum nu.

nrb220 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    8th February 2014
    Posturi
    238
    Putere Rep
    23

Implicit

Buna,
    A mai incercat ceva coleg sa contacteze emag prin PS? Daca da, care a fost modalitatea de a-i raspunde la mesaje? Intreb pt ca a trecut mai mult de o luna de cand am inceput sa le scriu si nici un raspuns. Sunt eu un caz unic pe acest subiect sau este un tratament general la toti afiliatii?
    Ciudat, sunt suspendat de emag in PS, dar mai primesc mesaje de la ei cu promotiile lor, etc...
    Claudiu Farcas ai putea sa ne explici ce inseamna acest tratament pe care il promoveaza emag prin PS?
    Multumesc

APP: v-a facut ps plata pe luna aceasta vineri sau asteptam pana luni, in data de 06.02?
    Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com

Adiiii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    21st July 2013
    Locaţie
    Botosani
    Posturi
    389
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de nrb220 Vezi Post
    Buna,
    A mai incercat ceva coleg sa contacteze emag prin PS? Daca da, care a fost modalitatea de a-i raspunde la mesaje? Intreb pt ca a trecut mai mult de o luna de cand am inceput sa le scriu si nici un raspuns. Sunt eu un caz unic pe acest subiect sau este un tratament general la toti afiliatii?
    Ciudat, sunt suspendat de emag in PS, dar mai primesc mesaje de la ei cu promotiile lor, etc...
    Claudiu Farcas ai putea sa ne explici ce inseamna acest tratament pe care il promoveaza emag prin PS?
    Multumesc

APP: v-a facut ps plata pe luna aceasta vineri sau asteptam pana luni, in data de 06.02?
    Luni cică se face plata, am întrebat eu.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

In decursul ultimelor 3 ani sa zicem, am trimis vreo 3-4 mesaje spre ei. Doar o singura data am primit un raspuns, si asta era cam acum 2 ani.

Plata nu a intrat nici la mine.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    65

Implicit

Eu le-am trimis un mesaj pe 9 ianuarie, inca unul pe 17 ianuarie si inca unul pe 23 ianuarie.

Evident ca n-am primit nici un raspuns de la ei.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

johny2k este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd May 2013
    Locaţie
    GB
    Posturi
    107
    Putere Rep
    0

Implicit

@nrb220 eu i-am contactat luna aceasta de doua ori si am primit de la ei raspund in 3-5 zile sub forma unui email. E adevarat ca raspunsul e unul de PR, dar au raspuns.
    In alta ordine de idei, a mai cerut cineva ca in raportul zilnic sa fie incluse si comisioanele anulate? Mi se pare o tactica aiurea sa trimiti emailuri doar cu comisioanele inregistrate si aprobate.
    Eu le-am trimis mesaj ca vreau si astfel de statistici si mi-au raspuns ca au trimis solicitarea mea celor de tehnic. Adica .... "mai lasa-ne".😉
    Ultima modificare făcută de johny2k; 4th February 2017 la 16:46.

I. Laurentiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    692
    Putere Rep
    34

Implicit

Eu i-am contactat de 2 ori, in ambele situatii in legatura cu programul eMAG, si mi-au raspuns foarte rapid.

De fapt, de 2 ori m-au suspendat intemeiat si nu prea...dar tot de 2 ori au analizat cererea mea, au vazut ca am avut dreptate si/sau am adaptat ceea ce mi-au sugerat ca nu e in regula si m-au reactivat in campania eMAG.

Daca ar fi sa le reprosez ceva ar fi simplul fapt ca se pripesc cu suspendarile din campanie...in unele cazuri ar fi mai usor sa avertizezi afiliatul daca greseste(mai ales daca e ceva minor) sau sa intrebi anumite detalii pentru a avea convingerea ca se incalca aspecte din TOS.
    Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
    Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!

nrb220 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    8th February 2014
    Posturi
    238
    Putere Rep
    23

Implicit

O parere de la colegi daca se poate: este normal ca PS sa depaseasca termenul de plata stabilit in TOS pe care ei ne cer noua sa il respectam cu strictete avand in vedere ca au avut timp sa efectueze plata in perioada 25.01 la 05.02.
    Multumesc
    Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19