Nu prea înțeleg limbajul asta de mahala in public. Serios, ești om matur, ce naiba?
Nu prea înțeleg limbajul asta de mahala in public. Serios, ești om matur, ce naiba?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
emag in general sta prost la capitolul comunicare si suport .. ce sa mai zici cand e vorba sa primesti bani de la ei
Robi, orice om are si o limita. Adica tu ca afiliat, lucrezi ca un prost, articole pe site-ur, etc... conform tos de la ei, si te suspenda pe niste motive efectiv aiurea, cum ca ai folosit un banner de la emag sa ii promovezi, banner care nu il trimiti pe facebook, sau alte medii de promovare, efectiv, il pui in articol. Pai e corect? Facebook-ul e plin de share cu link direct PS catre emag, in grupuri si nici o atitudine din partea lor. AM impresia ca au doar 1 om acolo, ala aproba comisioanele si suspenda afiliatii din bunul lui plac. Am trimis mai multe mail-uri in care i-am rugat sa imi explice de ce aceasta suspendare cand efectiv eu am folosit acel banner pt a promova emag, nu pt a denigra emag, nu pt a-l folosi in alte scopuri, dar ... raspunsul nu a venit.
PS. scuze pt iesirea din postul anterior, dar orice om are si o limita.
Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com
Lunile acestea emag stă prost cu aprobarea comisioanelor. Sper să nu o ia pe calea Altex și să stau 1 an pentru procesare comisioane.
Eu zic ca sta foarte bine, mai ales daca ne uitam la numarul total al comisioanelor, si a pachetelor care au ajuns cu o luna intarziere din cauza volumului mare, pe care unele firme de curierat nu puteau sa onoreze.
Cu un efort mare cei de.la emag si ps au reusit sa proceseze comenzile din noiembrie, si totodata au platit deja inainte de craciun.
Dar daca platesc mai devreme, nimeni nu aplauda ....
E multă dezinformare.
Numărul comisioanelor e mult mai mic decât în anii trecuți. Afiliații s-au maturizat și au văzut că nu e rentabil să promovezi pe 1%, advertiseri care nu au produse pe stoc ori advertiseri care nu pot livra produsele la timp.
Că nu au ajuns comenzile la timp nu e vina curierilor, ci a advertiserului. În perioada BF2016 (înainte, în ziua respectivă, după) am avut comenzi de la mai mai multe magazine și singurul care a întârziat a fost emag (am așteptat două săptămâni după care am anulat și am comandat din altă parte). Restul mi-au livrat în 1-2 zile. Inclusiv comandă din UK care a ajuns în 1 zi.
BF de anul acesta a fost de cacao la majoritatea advertiserilor precum și situația asta cu întârzierea aprobării de comisioane fără niciun fel de feedback.
Uite ca eu am primit in 2 zile de bf de la emag ptr ca era trimis cu alt curier decat cel care are intodeauna probleme in orasul meu. Prietenii au primit in 3 saptamani caci au picat la curierul respectiv...
Nu aveau produsele pe stoc. Nu e vina niciunui curier. Asa a fost si in alti ani. Am prieteni care au stat si o luna dupa produse.
Anul acesta mie nu mi s-a asociat niciun curier timp de 2 saptamani.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)