@nrb , este o intarziere normala. Data scadenta a fost intr-o Duminica. TI se pare asa de aberant sa se efectueze platile in urmatoarea zi lucratoare? Hai sa nu mai fim carcotasi, pentru ca PS chiar nu are probleme cu platile.
LAter edit: Tocmai au fost virati banii![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Robi, nu sunt carcotsa, dar TOS de la PS spune altceva:
"7.3.5. Plata Castigului platibil (si/sau a eventualelor bonusuri) se va
realiza prin transfer bancar, în contul curent în lei al Afiliatului,
deschis la o bancă din Romania, intre data de 25 a lunii in care s-a
inregistrat plata si data de 5 a lunii urmatoare."
Deci, nu e vorba de o zi de duminica, sau alte chestii de astea! Chiar nu e loc de explicatii de acest gen. Din 25 si pana in 05 nu era timp? De ce se amana pana in ultima zi?
Intradevar, NU au probleme cu platile, le efectueaza fara nici o problema, dar daca noua ni se cere sa respectam TOS, pai sa respecte si ei!
Nu am dreptate?
Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com
Dupa cum reactionezi, esti afiliat persoana fizica, corect?![]()
Din punctul meu de vedere, pana acum PS s-a dovedit (pentru mine strict, caci vorbesc in numele meu) un partener de incredere. Si nu am nici un motiv sa ma indoiesc de ei sau de seriozitatea lor.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Cand au facut doua plati in Decembrie (ca si anul trecut) nu era bai. A, si era pe 23 decembrie, inainte de 25 !!! cum asa domnule?
Da, sunt persoana fizica, dar asta nu este un impediment!
Mie nu mi s-a facut doua plati in luna decembrie, desi aveam comisioane de peste 500 lei in asteptare inca din luna 11.2016, nu au fost aprobate.
In fine. Efectiv am cerut o parere legat de intarzaierile de plata si despre ceea ce scrie in TOS.
Am inteles mesajul colegilor.
Multumesc si ma opresc aici. Spor la treaba!
Cum pe pile? Vorbim de persoana fizica. Si intodeauna a fost facut plata pe 5 decembrie si in jurul craciunului.
Cu parere de rau dar la mine in 2015 si 2016 nu am avut doua plati in decembrie. Doar cea din jurul zilei de 5.
As fi avut nevoie de bani dar se pare ca altii au prioritate. ... si nu e ok treaba asta cu diferentierea dintre afiliati chiar si la plati.
Din cauza asta prefer 2parale. Pot avea chiar si 4 plati pe luna pe cand la profitshare doar una.
Postare dubla
Ultima modificare făcută de alarma; 6th February 2017 la 21:29. Motiv: Duplu post
Nu ati inteles ideea mea: noua afiliatilor ne cer sa respectam cu sfiintenie TOS de la ei!!! Corect???
Ei de ce nu respecta clauzele contractuale si TOS????
Asta vroiam sa intreb!
Alarma, insisti cu plata de craciun de parca tot la doua luni e craciunul.
Hai sa recunoastem: acum NU au procedat corect, NU au respectat TOS!!!
Aici am vrut sa ajung!!! E prima data, dar tot timpul este un inceput! Azi o zi, maine cateva zile si tot asa!!! Semnalul acesta de alarma vroiam sa il trag!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)