Pagina 412 din 414 PrimulPrimul ... 312362402410411412413414 UltimulUltimul
Rezultate 4.111 la 4.120 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Ai dreptate, suntem pe topicul profitshare si eu vorbeam de gigel din 2p.

Referitor la alegerea magazinelor de promovat, eu cred ca daca 80% din magazinele din 2p merg pe pierdere cu afilierea, asta este o oportunitate incredibila si o informatie foarte valoroasa pentru afiliati. Dar fireste, doar pentru unii. Ca asa cum spunea Mihai mai sus, cand un magazin isi face reclama pe toate canalele, e mai usor pentru un afiliat sa impuste ceva cookies. Pe termen lung insa (dupa parerea mea), afiliatul care impusca cookies doar de la magazine mari, va fi nimeni. In schimb cel care e important pentru un magazin mic va avea mereu o usa deschisa pentru tot felul de alte oportunitati.
    Trust, but verify.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.718
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Referitor la alegerea magazinelor de promovat, eu cred ca daca 80% din magazinele din 2p merg pe pierdere cu afilierea
    Off Topic

Sincer sa fiu ca economist am o nedumerire: daca tot merg pe pierdere de unde aduc banii [ ma refer la cei ce nu pleaca din platforma dupa o luna, doua , trei?] Cat dureaza pana dau faliment?

Daca totusi stau pe platforma pentru alte beneficii? intreb, sunt curios cum poti face afaceri ca privat pe pierdere?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Sincer sa fiu ca economist am o nedumerire: daca tot merg pe pierdere de unde aduc banii
    Am scris cred.
    1. afilierea nu e singurul canal de promovare. Daca ar fi singurul, ar fi faliment (cazuri celebre, n-are rost sa le mentionam)
    2. cele mai multe magazine mici nu stiu cat ii costa o comanda si cred povestea clasica - de asta spuneam ca afiliatii si retelele vand gogosi (doar unii afiliati si unele retele, ca sa nu generalizam). cum spunea si Dragos de fapt, ca platesti doar comision din ce vinde afiliatul! Nu e deloc asa, doar ca e nevoie de un calcul ca sa te prinzi si se pare ca nu-l face mai nimeni.
    3. factura de la 2p fara comenzi multe nu e chiar mare, se pierde printre cele de la smartbill, curier, comisioanele procesatorilor etc. Si zici mereu - hai lasa, mai lasa o luna, ca nu strica (iarasi, fara calcule ai impresia ca e ok)

Beneficiile fara comenzi sunt infime. Daca nu ai comenzi, inseamna ca nu te promoveaza mai nimeni, nu ai links, nu nimic. Si chiar daca te-ar promova fara sa fie eficienti, cum masori brandingul facut de afiliati? E doar o parere, ca ai niste baneficii. De fapt nu poti masura seo, branding, awarness blabla venite din afiliere.
    Ultima modificare făcută de Dan; 22nd November 2017 la 01:18.
    Trust, but verify.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.718
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post

Beneficiile fara comenzi sunt infime. Daca nu ai comenzi, inseamna ca nu te promoveaza mai nimeni, nu ai links, nu nimic. Si chiar daca te-ar promova fara sa fie eficienti, cum masori brandingul facut de afiliati? E doar o parere, ca ai niste baneficii. De fapt nu poti masura seo, branding, awarness blabla venite din afiliere.
    eu cred ca depinde pe ce termen faci socotelie, nu ma refer strict la afiliere ci la online, ne-am cam invatat sa facem afaceri pe termen scurt de genul luni maxim un an, dar daca ai rabdare si faci cu cap ceea ce "ar trebui sa stii" sau sa ai angajati care sa stie, peste un an sau doi sau trei ai putea numara bobocii. repet, depinde foarte mult cum gandesti strategia de marketing - aici zic ca am ceva experienta - dar ca sa nu fie vorbe, nu generalizez. Investesiti in magazin, am unul cat de cat, nu mare branza, la care am muncit ani buni, am invatat din mers, a crescut de la an la an, azi zic eu ca pot culege roadele. Asa si magazinele din 2p - invata si cresc. Cum masori asta? daca profitul creste de la luna la luna, e ok. Faci calcule. Le faceam si la bar si la magazin, mai o promotie, mai o bere sau o cafea gratis, am mers pe contabilitate simpla - intrari - iesiri = venit impozabil. daca aici era ok, restul se putea regla din mers, daca nu era ok inchideam a doua zi. or mai fi sin din aia de au castigat babul usor si acum ii pierd incet dar sigur, dar asta e piata, nu pot castiga chiar toti.

2. cele mai multe magazine mici nu stiu cat ii costa o comanda si cred povestea clasica
    Greu de dovedit si de estimat!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

EPoX este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th January 2006
    Locaţie
    Romania / Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    435
    Putere Rep
    36

Implicit

Voua va mai merge aplicatia de Profitshare ?

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

La mine e ok aplicatia, daca ai probleme sterge si reinstaleaza.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th January 2006
    Locaţie
    Romania / Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    435
    Putere Rep
    36

Implicit

Oare fac si ei un gest si fac platile inainte de 1 ianuarie?

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Posibil, n-ar fi prima data...

alarma este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    10th August 2011
    Locaţie
    Tg Mures
    Posturi
    180
    Putere Rep
    26

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Gestul a fost facut prin modificarea termenului de recurenta, si scaderea comisioanelor in afara de expressoare si moda

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th January 2006
    Locaţie
    Romania / Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    435
    Putere Rep
    36

Implicit

Ei.. se pare ca nu vor face astazi platile

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19