22nd November 2017, 01:13
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Rapsodia
Sincer sa fiu ca economist am o nedumerire: daca tot merg pe pierdere de unde aduc banii
Am scris cred.
1. afilierea nu e singurul canal de promovare. Daca ar fi singurul, ar fi faliment (cazuri celebre, n-are rost sa le mentionam)
2. cele mai multe magazine mici nu stiu cat ii costa o comanda si cred povestea clasica - de asta spuneam ca afiliatii si retelele vand gogosi (doar unii afiliati si unele retele, ca sa nu generalizam). cum spunea si Dragos de fapt, ca platesti doar comision din ce vinde afiliatul! Nu e deloc asa, doar ca e nevoie de un calcul ca sa te prinzi si se pare ca nu-l face mai nimeni.
3. factura de la 2p fara comenzi multe nu e chiar mare, se pierde printre cele de la smartbill, curier, comisioanele procesatorilor etc. Si zici mereu - hai lasa, mai lasa o luna, ca nu strica (iarasi, fara calcule ai impresia ca e ok)
Beneficiile fara comenzi sunt infime. Daca nu ai comenzi, inseamna ca nu te promoveaza mai nimeni, nu ai links, nu nimic. Si chiar daca te-ar promova fara sa fie eficienti, cum masori brandingul facut de afiliati? E doar o parere, ca ai niste baneficii. De fapt nu poti masura seo, branding, awarness blabla venite din afiliere.
Ultima modificare făcută de Dan; 22nd November 2017 la 01:18.
Trust, but verify.
27th December 2017, 11:21
1 out of 1 members found this post helpful.
Gestul a fost facut prin modificarea termenului de recurenta, si scaderea comisioanelor in afara de expressoare si moda