Dupa aceasta zi ma incearca dezamagirea.
Am reusit o "superba" rata de conversie de 3,52%. Nici in cele mai urate vise!
Noi sa fim sanatosi ...
Dupa aceasta zi ma incearca dezamagirea.
Am reusit o "superba" rata de conversie de 3,52%. Nici in cele mai urate vise!
Noi sa fim sanatosi ...
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Rata de conversie pe azi sau pe luna in curs?
Bine daca o sa recuperez zilele urmatoare, poate.
Desi sansele sunt minime. Cred ca am o problema in site(-uri) si nu-mi dau seama ce-ar putea fi.
Acum o luna am solicitat o verificare tehnica a contului meu si am realizat in urma raspunsului ca doar 10% din click-urile mele sunt vazute de platforma PS ca valide. Restul ... date de spideri.
N-am decat sa pun site-urile jos si sa le refac de la zero. N-am idee ce-ar putea fi.
Rata de conversie pe astazi, LensFlare. Pe luna in curs e pe la 1% (fara ziua de astazi).
Acum cred ca a venit vremea sa-mi spuna si mie Alex Dumitru de ce mi-a dat negativ la acest post? Argumentat, frumos, ca la carte as dori, daca se poate.0 out of 1 members found this post helpful.
Implicit
Pfff...
Uite un calcul mai elaborat:
- fara link aff in newsletter
- fara adwords
- fara site-uri dedicate BF
+ campanie tv agresiva (trafic mai mult pe site-uri -> click-uri mai multe)
+ mai multe categorii de produse ce vor fi comisionate
Nu e prima data cand ma iei in vizor si incep sa cred ca ai ceva cu mine personal si nu cu ceea ce postez, de aceea te rog frumos sa argumentezi negativul dat pentru ca esti o persoana cunoscuta si respectata pe forum, daca era altcineva as fi trecut cu vederea.
Astept.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Cum a fost ziua de astazi pentru voi ? in ProfitShare, cu ce va laudati ?
p.s sunteti in primi 5 ?![]()
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
Mi-e greu sa cred ca e cineva de pe forum (desi m-as bucura oricare ar fi el) in primii 5:p.s sunteti in primi 5 ?
de aici: LIVE Black Friday in Profitshare: Recomandari si Update-uri « Marketing afiliat - Profitshare BlogRezultatele inregistrate de afiliati pana la ora 18:00 sunt spectaculoase:
- 20.293 comenzi generate in valoare de peste 10 milioane de lei (fara TVA)
- peste 1.2 milioane de clickuri livrate magazinelor din retea
- 100% uptime si actualizare informatii in conturile afiliatilor aproape in timp real
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Colegii de pe Seopedia s-au descurcat admirabil! Ma inclin!
A fost o zi absolut fantastica.
Cum e Claudiu sa vezi BF-ul din partea cealalta a baricadei?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)