Pagina 262 din 414 PrimulPrimul ... 162212252260261262263264272312362 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.611 la 2.620 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

tibi78 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    ...Daca apartine cuiva de pe forum imi cer scuze si, poate ma lamureste chiar el ...
    De ce îți ceri scuze în cazul în care "infractorul" este un membru al acestui forum, activ la acest subiect? Îl disculpă câtuși de puțin că se "cacă" pe afiliere? Uite eu nu-mi cer scuze că l-am făcut căcăcios.
    Însă îmi cer scuze anticipat dacă comentariul meu va fi editat pe motiv de cuvinte obscene.

tori7 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    94
    Putere Rep
    22

Implicit

din cate vad eu, din bloguri generaliste sau care nu au tangente cu produsele din Profitshare - nu prea ies bani.
    Imi este interesant care este situatia cu site-urile nisate si produsele respectine din Profitshare... oare ele fac bani?

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    947
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de tori7 Vezi Post
    din cate vad eu, din bloguri generaliste sau care nu au tangente cu produsele din Profitshare - nu prea ies bani.
    Imi este interesant care este situatia cu site-urile nisate si produsele respectine din Profitshare... oare ele fac bani?
    Sa arunci un banner sau mai rau, sa umpli blogul cu bannere, n-a facut niciodata minuni. Mai ales cand ai un blog personal.
    Incearca sa iti expui parerea despre produsele pe care le ai sau ai vrea sa le ai, fa astfel de articole in care sa plasezi si linkuri de afiliere si s-ar putea sa ai mai mult succes.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Citat Postat în original de tori7 Vezi Post
    uite aici Cât am de donat la UNICEF? | nwradu blog si e nisat

Bani mai multi s-au facut din adwords, in rest probabil nu se castiga mult
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

ZMY
    ZMY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    133
    Putere Rep
    27

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Exact cu a spus si John, e bine sa scrii despre produse si sa pui link-uri. Dar nu uita bani din afiliere faci cand ai trafic, deoarece daca ai doar 10 vizitatori si doar unul da click dar nu cumpara, ai pus degeaba link-ul.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    24

Implicit

Afilierea ar trebui să fie urmare, consecință, activitate secundară a unui "publisher", DUPĂ ce publică articole cu conținut destinat vizitatorului. Ăsta să fie scopul... informarea cu privire la subiectul X a celui ce-ți caută și accesează site-ul. După ce pui linkuri de afiliat și vezi că vin comisioanele, NU UITA de unde ai început și care-ți era scopul principal. Acest mod de a gândi îl numesc unii "proiect pe termen lung", la care se adaugă un "proiect" de optimizare al activității de afiliere.
    Site-urile care încep cu afilierea înainte de conținut sunt "proiectele pe termen scurt", oportuniste, acceptate de-amoaca într-un sistem doritor de redirectări gratuite...
    Probabil sunt catalogate în consecință și monitorizate din curiozitate pentru a testa cât poate genera un site de genul... Își mai bagă "codița" (că tot am dat din ea), cei de la PS2.
    ACUM când este necesară validarea site-ului, și mai ales că se zice în mod clar că nu se acceptă site-urile în fază de construcție etc... Cât de simplu este să vezi intenția solicitantului? Site-urile menționate... își arată clar natura

Hai că nu-s "instanță morală", ca în cântecul lui "ăsta' "... ideea este că eu mă conformez atitudinii globale ale afiliaților de pe meleagurile noastre.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

@tibi78, la noi e foarte ok... sa vezi pe extern spam.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    24

Implicit

Au avut loc niște regularizări pe luna precedentă și luna în curs? Mie mi-au apărut niște comisioane...

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

@Tibi78 - Dap, e un fel de bonusare Eu am si un comision trecut cu ziua de azi ce apare pana in ora pranzului numai ca mie mi-a aparut in cont abia acum seara, in plus produsul este comisionat dupa grila dinainte de 15 august.
    Nu zic ca nu e frumos sa te mai trezesti cu cateva comisioane in cont, dar mai frumos ar fi daca acestea ar aparea de la bun inceput. Sper sa se remedieze cat mai curand problema, pana atunci zic sa ne bucuram de bonusuri
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    24

Implicit

Este bine că-și actualizează baza de date și nu lasă aceste comisioane să rămână "hidden" pentru noi. O altă "bilă albă" pentru sistem.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19