Am bifat si la la fel trebuie sa ma loghez mereu
Am bifat si la la fel trebuie sa ma loghez mereu
S-a inchis iar robinetul la comisioane? Mi se pare ciudat cum numarul vizitatorilor creste iar numarul click-urilor scade...
Crazy WEEKEND
Sunt incarcate bannere in platforma in zona Catalog Campanii.
Un nou serviciu: Azi comanzi, azi primesti (Bucuresti), se aplica si pentru Crazy Weekend, astazi.
Ultima modificare făcută de Claudiu Farcas; 23rd August 2013 la 12:04.
Interesant ca nu au anuntat comisioane speciale pentru aceasta campanie, in plus au lasat si cookie-urile de zilele trecute sa functioneze. Este ok, sa vedem ce iese zilele astea. Sa aveti spor!
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Ultima modificare făcută de Mishu; 25th August 2013 la 03:23.
Tot mai putine clickuri pe intrumentele profitshare de pe platforma noua. Desi traficul a ramas constant si pe aceleasi pagini.
Cat priveste Crazy Weekend -> Zero
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
O intrebare ca oricare alta, se inregistreaza comisioane in crazy weekend? Daca da, in ce conditii? Cookies plasate anterior evenimentului genereaza?
Retired
In toate weekend-urile de pana acum din august am inregistrat comisioane, de Crazy Weekend am zero barat, something's fishy, cum spune americanu'.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)