Pagina 253 din 414 PrimulPrimul ... 153203243251252253254255263303353 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.521 la 2.530 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de iuddavali Vezi Post
    Tot mai putine clickuri pe intrumentele profitshare de pe platforma noua. Desi traficul a ramas constant si pe aceleasi pagini.

Cat priveste Crazy Weekend -> Zero
    Pot sa spun ca am mai multe click-uri in noua platforma dar stau rau cu conversiile. Asa ca le am degeaba!
    Ideea e ca pot sa-mi contorizez si singur click-urile, fiind generate exclusiv de pe site-urile mele. Din ce-am vazut pana acum, statisticile sunt OK.

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    O intrebare ca oricare alta, se inregistreaza comisioane in crazy weekend? Daca da, in ce conditii? Cookies plasate anterior evenimentului genereaza?
    De inregistrat se inregistreaza. Pe 25 am avut un comision cu click din data de 23. Si atat!
    Deci, ori din nou probleme, ori nu sunt bani.
    Nu mai stiu cine mi-a spus ca ar profita de Crazy Weekend dar se simte bine si pe litoral
    Totusi, surprinzatoare lipsa asta de performanta.
    Mai e o zi, sa vadem...

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    De inregistrat se inregistreaza. Pe 25 am avut un comision cu click din data de 23. Si atat!
    Ma interesa daca s-au inregistrat pe cookies plasate anterior evenimentului.
    Retired

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Neanuntandu-se nimic in aceasta privinta, inseamna ca da.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

Neanuntandu-se nimic in aceasta privinta, inseamna ca da.
    Nu am intrebat daca s-a anuntat, stiu si eu ca nu. Am intrebat daca s-au putut incasa comisioane de pe cookie plasate anterior evenimentului si nu asteptam un al doilea raspuns de la tine, am inteles din start.

Astept in continuare un raspuns oficial sau de la vreun coleg care a avut comision pe cookie plasat anterior 23 august.
    Retired

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Raspunsul oficial a fost oferit deja:

"5. In cadrul unor evenimente speciale de shopping (Black Friday, Ziua eMAG, Crazy Days, etc), eMAG isi rezerva dreptul de a folosi exclusiv cookie-uri speciale, valabile doar pentru aceste evenimente.
    Deoarece reducerile ametitoare de preturi sunt motorul evenimentelor speciale de shopping organizate de catre eMAG, ne rezervam dreptul de a avea o politica de afiliere dedicata acestor evenimente. Astfel, cookieurile plasate anterior evenimentelor pot sa nu genereze comisioane din vanzarile evenimentului respectiv, iar cookieurile plasate in intervalul evenimentului sa aiba o grila speciala de comisionare.

Vom comunica in prealabil modificarile care vor avea loc, pentru fiecare eveniment la care se aplica o politica speciala."

Atata timp cat nu au anuntat nimic inaintea evenimentului, nu au dreptul sa anuleze niciun comision generat de cookie-urile anterioare evenimentului.
    Mie mi se pare clar!
    Dar tu astepti, oricum, o confirmare ...

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

Tot nu v-ati lamurit ca afiliatii nu vor mai face un ban gramada cu ocazia diverselor evenimente ce au la baza reduceri de pret?

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Nimeni nu a inregistrat comisioane de pe cookies plasate inainte de 23 in weekend?

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

Raspunsul oficial a fost oferit deja:

"5. In cadrul unor evenimente speciale de shopping (Black Friday, Ziua eMAG, Crazy Days, etc), eMAG isi rezerva dreptul de a folosi exclusiv cookie-uri speciale, valabile doar pentru aceste evenimente.
    Deoarece reducerile ametitoare de preturi sunt motorul evenimentelor speciale de shopping organizate de catre eMAG, ne rezervam dreptul de a avea o politica de afiliere dedicata acestor evenimente. Astfel, cookieurile plasate anterior evenimentelor pot sa nu genereze comisioane din vanzarile evenimentului respectiv, iar cookieurile plasate in intervalul evenimentului sa aiba o grila speciala de comisionare.

Vom comunica in prealabil modificarile care vor avea loc, pentru fiecare eveniment la care se aplica o politica speciala."

Atata timp cat nu au anuntat nimic inaintea evenimentului, nu au dreptul sa anuleze niciun comision generat de cookie-urile anterioare evenimentului.
    Mie mi se pare clar!
    Dar tu astepti, oricum, o confirmare ...
    Odata a plouat si nu anuntasera ploaie.

Stiu si eu sa citesc. Am intrebat ceva, nu e nevoie sa raspunzi de 3 ori pe langa subiect. Primele doua fie, dar negativ la al 3-lea pentru perseverenta.
    Retired

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@RedHat, s-au inregistrat, am un amic care a prins comision pe cookie plasat inainte.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

@Catalin - daca ne apucam acum toti sa dam negative pentru astfel de lucruri unde crezi ca o sa ajungem? Si ca sa vezi ca @Mishu a avut dreptate cand ti-a repetat de 3 ori ca se inregistreaza comisioane si din click-uri anterioare iti spun ca azi am inregistrat comisioane cu click-uri din data de 5 si respectiv 7 august. Da, cookie-ul de 10 zile nu ma va afecta, deloc, doar vreo 28% din comisioane vor disparea, sa vedem cate procente imi aduc anularea cookie-urilor din newsletter, poate se compenseaza.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19