sambata 24 aug, am inregistrat un comision dintr-un click din 29 iulie. Foarte rar dar se poate.
sambata 24 aug, am inregistrat un comision dintr-un click din 29 iulie. Foarte rar dar se poate.
Vad cateva schimbari pe pagina produselor de la eMAG, ce pare sa faca trecerea catre marketplace dar si "comenzi telefonice" chiar sub butonul de "adauga in cos".Ca de obicei, una calda una rece.
Revin și eu cu un feedback, mai actual și... favorabil:
- am avut vânzări cu ocazia "crazy-weekend". 25% din comenzi au fost anulate. Ca noroc, au fost anulate cele cu suma mică/medie. Să vedem dacă se valideaza restul. Recurență 1, 9, 6 zile și exemplele continuă.
- ca număr de click-uri, nu doar în această perioadă, am făcut unele eforturi (a se citi conforme cu termenii și conditiile) să mă mentin "în grafic" sau chiar să cresc.
- comisioanele de 4,5,7,10 % sunt excelente. De acum "simți" și când ai vândut 1 stick.... sau am dat un încărcător Momax cu valoare totală sub 100 RON și totuși comision 7,26 RON (fără TVA). Nu mai zic de comision 10% pe o vânzare de 400 RON. Rezultă o sumă cel puțin acceptabilă de 40 RON!
Una peste alta, "șocul" trecerii pe noua platformă m-a făcut mai vigilent, am învățat câte ceva din discuțiile cu voi, și sper să nu mai avem parte de newslettere și alte campanii ce sunt împotriva afilierii.
Lucrurile par că se așează, merg spre bine.
Crezi ca vor fi multi care prefera sa comande telefonic?
Felicitari, Tibi.
Si eu am facut eforturi sa obtin zilele astea mai multe click-uri si, de asemenea, am reusit. Singura diferenta este ca eu am cam ramas cu ele. Cu eforturile si cu click-urile! Conversii, mai putine... Doar atata cat sa vad ca se poate.
In ceea ce priveste anulatul nu-mi fac griji, o sa le fie greu sa anuleze 25% din trei vanzari
Haz de necaz!
Pe un eveniment de genul asta, o rata de conversie de 0,81% mi se pare mica.
Dar chiar, voi cum stati cu rata de conversie pe ultima luna? In cazul meu, 0,68%.
Ultima modificare făcută de Mishu; 28th August 2013 la 16:18.
Nu am comenzi anulate deloc in profitshare si 'detin' o conversie de 1.27%. Avand in vedere efortul depus care tinde spre deloc, sunt chiar ok.
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Zi-mi te rog, cum ai calculator rata de conversie? Nr comenzi / Nr. total de click-uri?
Nu l-am calculat eu ci l-am luat din profitshare, selectand ultimele 30 de zile. Daca selectez luna curenta e de 1,39%. De ce?
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
O returneaza sistemul la "Dashboard" in "Performanță cont în perioada selectată".
Daca vrei sa incluzi si comenzile venite din recurenta va trebui sa o calculezi manual: total_comenzi x 100 / total_click-uri. Vor intra si comenzile venite din click-urile din afara perioadei.
Ah... eu am acolo 1.01% pentru luna curenta.
Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)