@lovelife TOS-ul Profitshare, nu ai voie sa folosesti unelte neaprobate.
Da, dar cand vor vede click-urile venite din mail s-ar putea sa te trezesti fara cont.![]()
Si eu aveam in plan un newsletter pentru un proiect de-al meu si eram indecis daca sa pun link-uri de afiliere direct in el sau sa trimit vizitatorii pe site si apoi de acolo catre magazine. Stiu ca au mai fost discutii cu link-urile de afiliere in newsletter insa nu mai tin minte unde am citit. Cel mai simplu e sa intreb fiecare advertiser in parte daca iti da voi sa faci asa ceva sau nu ca nu are rost sa pleci la drum si sa afli pe parcirs ca nu e ok ce faci. Cand o fi sa dau drumul la proiect cu siguranta voi pune cateva intrebari si in functie de ce raspusnuri voi primi ma voi decide ce varianta aleg.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Si iata ca emag alege din nou sa "inoveze" (pun in ghilimele, pentru ca nu este prima data cand se intampla aceasta treaba, insa acum e destul de directa), trecand la operatiunea "Preturi Gresite", operatiune pe care au mai desfasurat-o si in urma cu ceva vreme (insa doar la modul de greseala neintetionata), promovata fiind foarte, foarte bine mai ales in media TV: Preturi gresite la eMAG - eMAG.ro . Ce parere aveti de initiativa lor, este o strategie de marketing buna sau nu?![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Newsletter cu produsele eMag? Ar fi culmea! Dar cine si-ar permite asa ceva? Si cum ar fi posibil?
Magazinele care permit asa ceva pun la indemana afiliatilor instrumente pentru a crea pagini de produse. Returneaza un cod HTML pretabil la newsletter. Bineinteles, este vorba despre cei care nu alearga si ei dupa aceleasi comisioane ca si afiliatul si nu au newslettere cu link de afiliat.
Da, e buna! Se folosesc de un precedent care cu siguranta le-a adus mai multe beneficii decat pierderi. Nu stiu daca a fost real sau regizat, dar a prins. Cred ca e o strategie buna.
Rau, am concurenta puternica: "CÂȘTIGĂ un iPhone 5! Abonează-te acum gratuit la newsletter!
Dacă ești deja abonat, deschide orice newsletter săptămâna aceasta și participi automat." . Ce sa mai zic? Si eu il deschid!
Ultima modificare făcută de Mishu; 18th June 2013 la 13:04.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)