Pagina 144 din 414 PrimulPrimul ... 4494134142143144145146154194244 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.431 la 1.440 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Legat de comenzile in scadere ati facut si o comparatie cu lunile precedente (de preferat incepand cu ianuarie), ati verificat numarul de comenzi in paralel cu numarul de click-uri? Ca ex. eu incepand cu ianuarie anul acesta am inregistrat intre 800 si 1.300 de click-uri pe luna, iar numarul de comenzi (sau mai bine zis nr de produse vandute) a variat intre 2 si 48 pe luna. Ceva si mai exact, luna mai 1.200 click-uri si 28 de comenzi
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de mike07 Vezi Post
    Nu se precizeaza ce se intampla cu cei care nu fac trecerea la PS 2.0: nu vor putea sa isi acceseze contul, dar il vor si pierde?
    Ideea e sa nu se ajunga acolo si practic "apasarea butonului verde" sa se faca pana la data de 30 iunie pentru a evita problemele neplacute.
    Nope, nu se va pierde contul.

Off the line, pentru ca orice statistica cat de cat relevanta, ai nevoie de o baza de calcul raportata la cel putin 3-4000 clickuri/saptamana.
    Daca o saptamana ai 5 comenzi si cealalta saptamana ai 1 comanda, statistica ta nu e ceva de pe urma careia sa poti trage concluzii. Ba chiar, de multe ori se intampla ca in saptamana ta buna media retelei sa fie mai mica, iar in saptamana in care ai o singura comanda sa fie media retelei buna.

Statistica se va vedea cel mai bine in PS2, retroactiv pe toata activitatea de afiliere de pe cont. In PS1 din pacate raportarea se face la nr. de produse vandute si nu la nr. comenzi efective. Se pot intampla cazuri de astea.

adstart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Vârstă
    37
    Posturi
    160
    Putere Rep
    28

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

@Claudiu Farcas, acceptati asa ceva (ex: ofertecatalog.com) in Profitshare? Pentru ca vad ca se inmultesc astfel de site-uri din ce in ce mai mult si am senzatia ca eu muncesc ca prostul sa nu fiu dat afara din sistem cand se pare ca se poate mult mai usor, incalcand cel putin jumate din TOS.

fanetrotil este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Este banner Profitshare și pe Scenefz, website-ul de torrente. Probabil că nu contează câtă vreme aduce bani.

Demo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th April 2013
    Locaţie
    Snagov
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    @Claudiu Farcas, acceptati asa ceva (ex: ofertecatalog.com) in Profitshare? Pentru ca vad ca se inmultesc astfel de site-uri din ce in ce mai mult si am senzatia ca eu muncesc ca prostul sa nu fiu dat afara din sistem cand se pare ca se poate mult mai usor, incalcand cel putin jumate din TOS.
    Interesant ca studiu de caz.
    Avand in vedere TOS-ul actual cu ce incalca ofertecatalog.com regulementul?
    Astept un raspuns de la @Claudiu Farcas, cat mai punctual.
    Intrebare:daca inscri un site in Profitshare, de ce este aprobat daca incalca TOS-ul? vezi exemplul de mai sus?
    Nu este normal ca site-ul sa fie respins de la bun inceput si sa se dea si explicatii de ce? Sau se asteapta sa faca niste comisioane ca mai apoi sa fie anulate pe motiv ca site-ul incalca TOS-ul?

Claudiu B este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Zimnicea - Teleorman
    Vârstă
    42
    Posturi
    624
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Demo Vezi Post
    Interesant ca studiu de caz.
    Avand in vedere TOS-ul actual cu ce incalca ofertecatalog.com regulementul?
    Astept un raspuns de la @Claudiu Farcas, cat mai punctual.
    Intrebare:daca inscri un site in Profitshare, de ce este aprobat daca incalca TOS-ul? vezi exemplul de mai sus?
    Nu este normal ca site-ul sa fie respins de la bun inceput si sa se dea si explicatii de ce? Sau se asteapta sa faca niste comisioane ca mai apoi sa fie anulate pe motiv ca site-ul incalca TOS-ul?
    S-a mai discutat despre asta. Poate ca la momentul inscrierii in PS nu incalca nici o regula. Dupa, cand s-a vazut cu sacii in caruta, a intors pagina. Simplu...

PS - Detii cumva site-ul cu pricina?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th April 2013
    Locaţie
    Snagov
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Claudiu B Vezi Post
    S-a mai discutat despre asta. Poate ca la momentul inscrierii in PS nu incalca nici o regula. Dupa, cand s-a vazut cu sacii in caruta, a intors pagina. Simplu...

PS - Detii cumva site-ul cu pricina?
    Ca sa te linistesti, nu detin site-ul, mi se pare un studiu de caz interesant.
    Intrebarea mea era simpla:daca se analizeaza site-urile in momentul in care sunt aprobate in Profitshare, si in ce puncte incalca TOS-ul acest ofertecatalog.com
    Alta intrebare:daca un site are mai multe banere de la diverse magazine, incalca TOS-ul Profitshare? Daca da, in ce punct din regulament o face?

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

@Demo nu este vorba de bannere, asa la prima vedere incalca urmatoarele puncte din TOS:

1. preiau automat informatii de pe site-ul Furnizorului sau alte site-uri, fara acordul acestora;
    2. sunt construite sub forma unor comparatoare de preturi, agregatoare de produse sau continut ale altor site-uri sau folosesc tehnici de spam seo;
    3. sa utilizeze cu buna credinta website-ul Furnizorului si materialele de promovare puse la dispozitie de acesta, fara sa le altereze in vreun fel;
    P.S. Uite aici TOS-ul Profitshare, ca sa te lamuresti cu ce ai / nu ai voie.

Ideea e urmatoarea, eu respectand TOS-ul automat muncesc, investesc timp si bani, iar cand in SERP ma lupt cu astfel de site-uri facute peste noapte pierd bani aiurea. Mi-ar fi si mie destul de usor sa arunc cateva site-uri gen la bataie, chiar daca la un moment dat ma penalizeaza Google, pentru ca e relativ usor sa cumpar un domeniu nou si sa fac alt site similar.
    Ultima modificare făcută de LensFlare; 6th June 2013 la 13:27.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th April 2013
    Locaţie
    Snagov
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    @Demo nu este vorba de bannere, asa la prima vedere incalca urmatoarele puncte din TOS:

P.S. Uite aici TOS-ul Profitshare, ca sa te lamuresti cu ce ai / nu ai voie.

Ideea e urmatoarea, eu respectand TOS-ul automat muncesc, investesc timp si bani, iar cand in SERP ma lupt cu astfel de site-uri facute peste noapte pierd bani aiurea. Mi-ar fi si mie destul de usor sa arunc cateva site-uri gen la bataie, chiar daca la un moment dat ma penalizeaza Google, pentru ca e relativ usor sa cumpar un domeniu nou si sa fac alt site similar.
    Mersi de raspuns.
    M-am linistit, daca am un site cu peste 10 bannere pe el ale diverselor magazine, ex:Altex, Evomag, F64, Mycloset, 3 Suisses, etc. si scriu articole unice despre tablete sa zicem, nu incalc TOS-ul. Dar daca in articol scriu ca o tableta se gaseste si in alte magazine si exemplific, incalc TOS-ul? Daca dau preturi, inseamna ca site-ul meu este "comparator de preturi?". Nu am gasit un raspuns exact la aceste probleme. Iar pe vremea cand am intrebat asta la Profitshare, nu am primit niciun raspuns .

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19