Nu merge nici impartit, am incercat de vreo cateva ori si de fiecare data potentialul client se razgandea...
Nu merge nici impartit, am incercat de vreo cateva ori si de fiecare data potentialul client se razgandea...
Cheltuielile prin vouchere si promovare prin profitshare nu se incadreaza la cheltuieli de protocol ci la cheltuieli pentru reclama si publicitate. Emag nu-ti da "cadou", ci te plateste in urma unui contract de prestari servicii, si pentru acestea ai obligativitatea de a le declara ca venituri. Daca nu ar fi aceasta obligativitate, rincipala metoda de plata in Romania ar fi fost prin vouchere si nu prin banca.
Cu cateva mici exceptii si conditii, pe care situatie discutata aici nu le intruneste, orice venit, castig ori suma de bani care iti intra in buzunar trebuie impozitata. Fie ca vei castiga la loto, la poker sau la ce mai vrei tu, orice trebuie impozitat.
Si sa stii ca tocmai din UE a venit acea impozitare pe vouchere, nu stii ca inainte sa aderam era tipul ala care facuse prima companie de cupoane cadou si vouchere din Romania si avea bilant de cateva milioane?
@Kaa, tot ce spui tu este corect, doar ca ti-a scapat un mic amanunt.
Veniturile se impoziteaza atunci cand acestea sunt platite, adica Emag te impoziteaza atunci cand te plateste cu bani si opreste impozitul aferent (stopaj la sursa...)
Cand emag ofera un voucher de 500 lei pe care tu il folosesti la o achizitie nu este considerat un venit impozabil, de cele mai multe ori tu cumperi un produs la pret redus si in contabilitatea emag produsul este inregistrat ca fiind vandut sub pretul de achizitie.... adica cheltuiala nedeductibila sau protocol. Pentru a primi un voucher nu e nevoie de contract de prestari servicii, pentru plata banilor ai nevoie...
Daca toate voucherele din tara asta ar trebui declarate ca fiind venituri...... ar fi durere. Inchipuie-ti cate vouchere de reduceri se dau in scopuri comerciale, la hipermarket, online, pe strada, etc.
Sincer sa fiu mie mi-e greu sa cred ca se poate face evaziune fiscala pe fata la acest nivel fara ca nimeni sa nu sesizeze ca e o problema...
@ Kaa, teoretic ai dreptate. Practic fiecare face ce vrea, cu incasarile si taxele lui, indiferent ca se chiama emag sau gigel afiliatul. E fix problema fiecaruia. Pentru afiliati erau ok, asa considerau unii dintre ei, altii prefera cash. E optiunea lor.
@Octav ai un +.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Intrebare de incepator. profitshare permite promovarea pe site-uri ce promoveaza si alte retele (altex, 2p, piatadigitala)? Scuze daca s-a discutat despre asta si n-am citit, dar acu recent m-a batut gandul sa ma intrept spre profitshare.
Signatura lipsa
Afiliere Emag ProfitShare
Eu nu inteleg de ce lumea are impresia ca nu se pot folosi in acelasi timp bannere din eMAG Profitshare si bannere de la alte programe de afiliere. Linistit puteti folosi concomitent mai multe instrumente de afiliere, nu impunem noi astfel de limitari; inclusiv eu testez performanta si a altor retele/programe Recomandarea pentru linkurile text eMAG Profitshare este sa nu le folositi sub forma magazin A pret X, magazin B pret Y, magazin C pret Z; preturile se mai actualizeaza, informatiile pot fi gresite sau se poate ajunge la o forma de comparare de preturi, cu care intr-adevar nu suntem OK.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Merci
Signatura lipsa
Da, uite aici raspunsul Afiliere Emag ProfitShare
A fost mai rapid Avram, dar merci oricum![]()
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)