Pagina 34 din 414 PrimulPrimul ... 2432333435364484134 ... UltimulUltimul
Rezultate 331 la 340 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de diu1so Vezi Post
    utilizatorul are impresia ca daca da click pe imagine i se va deschide o poza mai mare, nu pagina de destinatie
    de acum o sa ma gandesc si la faptul ca utilizatorul poate n-a manacat cand da click si sa-l invit la masa sau sa-i sugerez o shawormerie? da-o dracu..

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    35

Implicit

Marius, nu de aia pui link afiliat pe imagine ca sa prinzi cookie-ul? Hai sa fim acum sinceri si noi..

alink este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    23rd February 2012
    Posturi
    34
    Putere Rep
    24

Implicit

Eu tot nu inteleg ce pierd ei la treaba asta. Adica de ce-ar fi motivati sa interzica afisarea link-ului de afiliat in spatele unei imagini.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de alink Vezi Post
    Eu tot nu inteleg ce pierd ei la treaba asta. Adica de ce-ar fi motivati sa interzica afisarea link-ului de afiliat in spatele unei imagini.
    Unele magazine sunt destul de cunoscute, astfel incat multi din vizitatorii care sunt pacaliti si trimisi de tine in magazin ar cumpara oricum de la ei ceva in viitorul apropiat fara sa-ti plateasca tie comision.
    Caut cu jingle.ro.

alink este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    23rd February 2012
    Posturi
    34
    Putere Rep
    24

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Unele magazine sunt destul de cunoscute, astfel incat multi din vizitatorii care sunt pacaliti si trimisi de tine in magazin ar cumpara oricum de la ei ceva in viitorul apropiat fara sa-ti plateasca tie comision.
    Judecand asa are sens, dar poate ca dorinta de cumparare exista "sadita" chiar atunci, in urma citirii unui articol pe site-ul respectiv. Daca nu-i facilitezi sa ajunga pe site...

Asa, e clar ca ei vor sa faca mai mult awareness si mai putine vanzari prin afiliati (mizand pe cele directe).

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Marius, nu de aia pui link afiliat pe imagine ca sa prinzi cookie-ul? Hai sa fim acum sinceri si noi..
    evident ca da, de asta si ii spune marketing afiliat si nu galerie de arta sau mai stiu eu ce. o sa fac de acum un slideshow frumos cu produse ca sa distrez vizitatorul, si mai mult link direct spre magazin, ca doar mie imi place sa ajut pe altii sa faca bani fara ca ei sa plateasca nimic.

daca folosesc alte imagini cu produsul respectiv? daca fac eu poze? nici atunci n-am voie, asa-i? daca cumva le trimit clienti iar ei ar trebui sa-mi plateasca comisioane atunci chiar ca-i urat din partea mea. is nesimtit nu?

ba, treziti-va la realitate!

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Din ce stiu eu faza cu link-ul pe imagini a fost reclamata de cateva persoana pentru ca Nasul punea link-uri pe imagini si sub imagini scria "click pentru marire" sau ceva de genul asta si evident multi se pacaleau si dadeau click, iar cei de la eMag au considerat ca nu e ok si uite asa au interzis aceasta practica la fel cum au facut si cu afisarea preturilor in comparatie cu alte magazine, etc., e gradina lor si o gospodaresc cum vor ei si atata timp cat au afiliati care sa le faca awarness si vanzari nu-i intereseaza ca tu sau eu sau cine vrei tu nu suntem de acord cu aceste practici.
    Pe scurt: li se rupe de ce credem noi.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    35

Implicit

Sigur. Awarness pentru eMAG. Cand au 70% cota de piata si 2% rata de conversie.
    Sau cand clientii se documenteaza de pe reviewurile de pe emag /specificatiile tehnice, aleg produse pe un shortlist si merg cu lista aia in magazinele Altex ca le e frica sa comande online, mai ales in orasele in care eMAG nu au showroom.

Ia faceti un split test, lasati link curat profitshare.emag.ro / bit.ly / 2parale si vedeti care are CTR mai mare. Procentele alea putine o sa va dea de gandit. Dar cine sunt eu sa va zic astea? De ce sa imi fac concurenta? Imi raman mai multe prajiturele

Faptul ca au un suport de toata jena se datoreaza volumului de lucru care ii revine unui singur om si cunostintelor acestuia. Si pana nu de mult nu exista nimeni dedicat pt. ProfitShare. Si culmea, a mers si pana acum, afiliatii au facut bani insa au fost din categoria celor care tac si fac.
    Acum ca nu ne-au chemat la o cafea/bere sau ca nu i-am vazut niciodata la fata e partea a doua.

Oricum, o sa intre beta si o sa dea peste nas multora care se plangeau ca emag anuleaza comisioane, etc. Sau ca ei trimit vanzari magazinului, in conditiile in care 50% din comenzi sunt comenzi pentru alte produse decat linkul de pe care au ajuns..sau clienti care fac 7-8 comenzi care iti aduc in medie 50 lei comision pe fiecare comanda.

Evident, exista avantaje si dezavantaje in ProfitShare dar pana la a zice ca le faci awarness e cale extrem de lunga. Un super afiliat daca considera ca asta face cu linkurile sale are EL o problema de targetare a clickurilor.

E magazinul IT&C care converteste cel mai bine. Uite, saptamana trecuta m-am suparat pe ei dintr-un anume motiv (poate real, poate nu) si am mutat niste linkuri de pe eMAG spre Altex. Daca vindeam catre eMAG cel putin 1 produs pe zi din acea categorie, dupa o saptamana cu Altex am vandut de 7 ori mai putin.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

2% rata de conversie.
    Daca aveau 2% rata de conversie ma mutam pe o plaja in Tahiti (cel putin in cazul meu) Asta daca prin rata de conversie intelegem cat la % din click-uri sunt transformate in comisioane.
    Ultima modificare făcută de LensFlare; 10th November 2012 la 20:43.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    35

Implicit

S-ar putea ca pe general sa fie mult mai mult decat 2%. Eu am pe luna trecuta 1.70% si atentie, calculat la comenzi si nu la nr. de produse vandute.

PrtScrn

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19