Si culmea, e vorba doar de bloggeri afiliati. hai sa-i credem pe cuvant
Si culmea, e vorba doar de bloggeri afiliati. hai sa-i credem pe cuvant
Poti sa dai de mine usor, @contact.
scrie "pro-afiliati" nu bloggeri![]()
Raluca spune:
Pe 3 octombrie 2012 la ora 14:50
acest post era strict despre afiliatii bloggeri, nu despre site-uri de stiri cu trafic mare
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Bloggeri in nici un caz, nu cred ca e vreun blog care sa faca 10.000 EUR din afiliere lunar in .ro.
da, are mai multi bloggeri ce castiga curent peste 10.000 euro lunar in profitshare. nu sunt un fin cunoscator al blogosferei dar imi este greu sa identific unu. ( sunt gelos )
In primul rand nu zice care luna. Acumi imi e greu ca sa cred ca se fac luna de luna 10.000 euro. Poate intr-o luna de iarna, da. Al doilea aspect este - care este profitul. 10.000euro reprezinta venitul din care se scad cheltuielile. Ca orice munca implica un cost..
Ma declar profund sceptic. Nu pentru suma de 2000 de euro . Ma declar sceptic cand se declara ca e vorba de o singura luna. Dar cine stie ... poate pur si simplu a avut noroc cu carul .
nimeni nu zice niciunde de aia 2000 de euro ca fiind pe luna. eu cred ca-s de cand a devenit el afiliat in profitshare. am cautat amanuntit peste tot si se evita perioada in care s-au inregistrat comisioanele alea. vis-a-vis de cei 10.000 clar e vorba de siteuri mari si nu bloguri. totusi nu prea imi vine sa cred cifra asta
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)