Pagina 124 din 414 PrimulPrimul ... 2474114122123124125126134174224 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.231 la 1.240 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    97
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    97

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

@Claudiu Farcas, dat fiind ca esti reprezentantul oficial emag pe forum, te rog sa imi spui daca se pot folosi simultan, pe acelasi site, bannere si linkuri atat ale emag cat si ale competitorilor directi, ma refer aici in special la Altex, dar evident intra in discutie si 2p. Mai pe concret, pot folosi, de exemplu, in sidebar, atat bannere altex cat si bannere emag? Pot folosi deasemenea intr-un articol linkuri afiliate atat catre altex cat si catre emag?
    Sincer nu am vazut clar in tos, si as vrea un raspuns oficial, care cred ca ar fi util si multor dintre colegi.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    37

Implicit

@Robyroy

Eu nu inteleg de ce lumea are impresia ca nu se pot folosi in acelasi timp bannere din eMAG Profitshare si bannere de la alte programe de afiliere. Linistit puteti folosi concomitent mai multe instrumente de afiliere, nu impunem noi astfel de limitari; inclusiv eu testez performanta si a altor retele/programe
    Recomandarea pentru linkurile text eMAG Profitshare este sa nu le folositi sub forma magazin A pret X, magazin B pret Y, magazin C pret Z; preturile se mai actualizeaza, informatiile pot fi gresite sau se poate ajunge la o forma de comparare de preturi, cu care intr-adevar nu suntem OK.

Apropo, sunt pe forum cu mult timp dinainte de a intra in echipa Profitshare, nu sunt reprezentant oficial eMAG, sunt angajat Conversion Marketing iar ce informatii va pot oferi eu sunt mai mult legate de Profitshare 2.0 si vin majoritatea in timpul meu liber, hai sa tinem cont de asta
    Informatiile oficiale vin doar pe canale oficiale - blog, support, Twitter/FB Profitshare.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post
    sub forma magazin A pret X, magazin B pret Y, magazin C pret Z;
    In concluzie atat timp cat nu e specificat pretul la eMag sau la alt magazin din Profitshare 2.0 totul e ok? Chiar daca la celelalte magazine este afisat pretul? Un exemplu clar:

Emag sau alt magazin din PS 2.0: verifica pret
    Magazin X: 10 lei
    Magazin Y: 11 lei

sau se accepta doar:

Emag sau alt magazin din PS 2.0: verifica pret
    Magazin X: verifica pret
    Magazin Y: verifica pret

P.S. As dori, daca se poate, un raspuns clar, pentru ca in trecut (folosind canalele oficiale) nu am fost lamurit.
    Ultima modificare făcută de LensFlare; 11th May 2013 la 16:22.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    97
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    97

Implicit

@Claudiu. Multzam de lamuriri.Te-am intrebat pentru ca PS sunt oleaca mai rigizi decat alte platforme cel putin asa spune "folclorul". Nu ca ar fi un lucru neaparat rau sa fii mai rigid.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    @Claudiu. Multzam de lamuriri.Te-am intrebat pentru ca PS sunt oleaca mai rigizi decat alte platforme cel putin asa spune "folclorul". Nu ca ar fi un lucru neaparat rau sa fii mai rigid.
    Cu placere.

@Lensflare
    Daca ti-as raspunde ca e OK, tu maine o sa iti faci un agregator de produse din feeduri preluate din te miri ce surse, adaugi niste linkuri Profitshare, faci link building si poti sa urci mai sus ca magazinele online, fie ele din PS sau alte retele. Fara alt continut sau continut care nu are treaba cu decizia de achizitie.
    Ma rog, nu e un lucru rau ca un proiect de afiliere sa fie mai sus pe un keyword decat un magazin online, insa conteaza mult calitatea continutului si daca vizitatorii primesc ceva mai bun decat scrie in specificatiile de produs pe magazinul online.

In opinia mea, depinde de added value, e mai misto sa faci un review complet si util si eventual la sfarsit sa adaugi linkuri ca produsul X se gaseste la magazinul A, B si C.
    Pretul nu e singurul criteriu de achizitie, de ce ti-ai centra activitatea de afiliere strict pe pret?

Nu ganditi site-urile de afiliere ca o metoda de a plasa cookie-uri, dezvoltati continut util, dezvoltati proiecte pe care vizitatorii revin si vor da click pe linkurile de afiliere chiar constienti si multumiti ca veti fi recompensati pentru asta daca ei cumpara. E mai sanatos si nu iti bati capul cu TOS-uri si deschide calea spre colaborari preferentiale cu advertiserii.

Este mult de discutat despre calitatea si plasarea linkurilor de afiliere, voi reveni curand cu update in care vom lamuri mai bine, pe blog

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    130
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    130

Implicit

In opinia mea, depinde de added value, e mai misto sa faci un review complet si util si eventual la sfarsit sa adaugi linkuri ca produsul X se gaseste la magazinul A, B si C.
    Pretul nu e singurul criteriu de achizitie, de ce ti-ai centra activitatea de afiliere strict pe pret?
    Si daca am gasit in magazin un produs pe care vreau sa-l cumpar, vin acasa, intru pe net, si caut sa-l cumpar la cel mai mic pret. Ex: merg la emag in crangasi, testez un laptop, vin acasa, il caut si-l comand de la abcde.ro, pentru ca are pretul mai mic cu X ron.

Eu asa imi fac cumparaturile. Testez, imi place, comand online (de pe net), ce tine de IT& Electro.

La haine si incaltaminte, cumpar doar ce nu se gaseste aici, nu-mi place sa port haine comune cu altii. Dar la haine nu e cazul de comparator de preturi

Eu cred ca pretul este > 70% din decizia de achizitie.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    49

Implicit

Daca ti-as raspunde ca e OK, tu maine o sa iti faci un agregator de produse din feeduri preluate din te miri ce surse, adaugi niste linkuri Profitshare, faci link building si poti sa urci mai sus ca magazinele online, fie ele din PS sau alte retele.
    Ehhh de ar fi acum asa usor ... s-ar gasi pe toate drumurile.

In nici un model de business legat de afiliere nu l-am intalnit ca reteta foarte buna de succes. La review ma refer. Chiar crezi ca laptopnews.ro sau pcmhz.com sunt retete de succes pentru afiliere? Sa fim seriosi. In Romania oricat de vocali ar fi unii, nu exista si nici nu vor exista in veci Amin siteuri foarte serioase de review-uri si creatoare de continut asa cum il specifici. Exista in Romania un site gen kenrockwell.com ? Asta inseamna continut si review. Nu ceea ce se considera la noi continut ... (sa nu uitam) de calitate.

dezvoltati continut util, dezvoltati proiecte pe care vizitatorii revin si vor da click pe linkurile de afiliere chiar constienti si multumiti ca veti fi recompensati pentru asta daca ei cumpara.
    E mult "romantism" in ceea ce spui. Multumirea vizitatorilor care cumpara cu buna stiinta ca sa te plateasca este cam cea mai sigura metoda de abandon a afilierii.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 12th May 2013 la 02:15.

dotcom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    26

3 out of 5 members found this post helpful.

Implicit Afiliați pursânge

După ani buni de zile ca afiliat pe .ro și .com pot spune că nu prea are rost să-ți irosești timpul pe ro, deși fac mai mult decât oricare dintre voi pe ro.
    Rata de conversie a magazinelor de pe .com e de (nici mai mult nici mai puțin de) 10 ori mai mare decât în .ro. (Imaginează-ți conversii de 10-20% pe zi/lună la produse electro.) Deci, concluziile le trageți singuri. Plus că pe .ro pierzi foarte mult din bani (30-40%) pe taxele și impozitele la stat, pe când pe .com ești anonim, deci total freedom.

În România, piața nici acum în mileniul 3 nu e matură. Vina e în parte la client (needucat - nu i se pare cool să cumpere online, sărac...), dar și la magazine (design făcut cu toporul sau la indigo după rețete de succes din afară, țepe pe OCCazii, promoții înșelătoare, transportul nu e gratis și sunt multe-multe steluțe).
    Cocălarii preferă să cumpere un iPhone 5 la negru, doar pentru că e mai ieftin cu 200 de lei, chiar dacă nu are garanție.
    Am cunoștințe (20 și ceva de ani, studii universitare și care lucrează în domenii ok) care preferă să stea la magazinul X la coadă o oră și să mai piardă câteva ore pe drum pentru a cumpăra un laptop care e cu 100-200 lei mai scump decât la eMAG, doar pentru că a auzit din vecini că cică e nu știu ce promoție la magazinul fizic X.
    La noi Internetul se rezumă la stat pe Facebook, bloguri gen Zo$o și presă gen Libertatea (Vezi ce are de SPUS ANDRA despre câștigătorul ”Românii au talent”, Bruno Icobeț). Cam atât.
    Poate peste vreo 10 ani când vin căpșunarii (printre care se numără elita - medici sau profesori care cică s-au dus să profeseze meseria lor, dar defapt culeg căpșuni sau îngrijesc bătrâni) înapoi o să avem în țara asta oameni cu mentalitate ok și bani, nu doar bugetari și muncitori pe bandă... poate atunci o fi ceva, dar mă cam îndoiesc.

Și treaba cu review-urile la produse, dacă vrei să faci niște bani serioși atunci alegi o altă modalitate de promovare. Cu așa ceva numai îți pierzi timpul.
    Banii serioși se fac cu proiecte dedicate. Nu cu "review-uri" sau AdWords. Nu degeaba în străinătate nu e permis AdWords de către advertiseri - ca afiliat bagi prea mulți bani și riști să scoți pe minus (după care te apuci să înjuri advertiserul pe forumuri/bloguri că nu convertește...), fiind un factor descurajator... plus alte motive.
    Ultima modificare făcută de dotcom; 12th May 2013 la 12:21.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

analiza ta este corecta. doar ai omis sa povestesti de efortul necesar ca sa razbesti pe com.
    conversia de 10 ori mai mare este combatuta de aglomeratia de 100 ori mai mare.
    ne-ai incuraja cu o cifra,ceva: cat faci pe ro de esti cel mai bun dintre toti?

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de dotcom Vezi Post
    După ani buni de zile ca afiliat pe .ro și .com pot spune că nu prea are rost să-ți irosești timpul pe ro, deși fac mai mult decât oricare dintre voi pe ro.
    La cum pui problema ma indoiesc ca faci 'bani' (daca la asta te referi) mai multi decat oricare dintre noi. ...Si sunt multe exemple chiar aici pe forum. In primul rand cine face bani adevarati nu se lauda cu asta, pentru ca a invatat ca asa ii este mai bine. Cat despre taxe si impozite in afilierea pe .com ai aceleasi obligatii ca si pe .ro, nu esti un anonim, dimpotriva primesti bani ori in CEC-uri, ori in cont, ori pe paypal. Da, afilierea de afara are multe alte avantaje, dar competitia este extraordinar de mare.
    In afilirea din Romania este de mancat o paine buna si fiecare o face cum crede ca este mai bine si are mult de experimentat pana sa curga banii si pentru el in realtime.2parale sau profitshare.

Am o intrebare:te mai ocupi de afiliere in Romania?
    succes!
    Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 12th May 2013 la 13:11.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19