lol. deci cum atat minus ?
lol. deci cum atat minus ?
haha, matei cred ca poti sa le emiti un voucherdincolo de gluma, e o gluma?
dam papica la animale. pet shop online.
Nu, nu e o gluma![]()
Detaliez dupa ce primesc mail de la emag.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
In cat timp se genereaza un voucher?
Functioneaza destul de greu comunicarea cu cei de la emag..........din pacate si 2parale trateaza afiliatii cu promptitudine maxima ( nu raspund la e-mail) cand este vorba de dublarea unui comision de 800 ron..........
Domnii de la emag nu afiseaza in weekend statisticile legate de comisioane?
PS. Cei care luati comisioane de pe roviniete cum stati cu aprobarea lor? Ceva scartie tare acolo, vad 30 respinse din 70. In 2p rata de respingere pe ultimul an a fost de aproximativ 3%.
Ultima modificare făcută de RedHat; 6th April 2013 la 23:08.
teoretic, in cateva ore.
Îmi place că lucrează pentru ei și încă mai e afiliat. E unul, mai sus, care tot așa face. Lucrează pentru magazin + promovează concurența magazinului + e afiliat.
![]()
Ultima modificare făcută de dotcom; 14th April 2013 la 13:10. Motiv: bip
Salut dotcom,
Consider ca vezi un dezavantaj tocmai acolo unde nu trebuie.
Toate campaniile PPC au fost oprite inca de cand am batut palma cu ei, aici s-a eliberat cel putin un loc de $$$
Continutul muncit in 2-3 ani nu e logic sa il sterg, linkurile raman active si ocazional voi face teste atat in Profitshare cat si pe alte platforme.
Din punctul meu de vedere, e un avantaj pentru platforma in sine faptul ca acum toate sugestiile vor fi implementate si din perspectiva afiliatului si ca platforma primeste si o astfel de abordare in dezvoltare.
BTW, toate site-urile mele sunt de vanzare.
Ultima modificare făcută de Claudiu Farcas; 14th April 2013 la 14:24. Motiv: typo
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)